Noul trailer Altered Carbon te va face și mai nerăbdător pentru sezonul 2

Noul trailer Altered Carbon te va face și mai nerăbdător pentru sezonul 2
Sursa foto: Netflix

Sezonul 2 din Altered Carbon e din ce în ce mai aproape, iar Netflix are acum și un trailer oficial pentru noua serie de episoade.

După o pauză de doi ani, fanii serialului primesc, în sfârșit, un al doilea sezon. Acesta va avea premiera pe 27 februarie și va putea fi urmărit pe Netflix. Din păcate, acesta va fi ceva mai scurt decât primul. În comparaței cu cele zece episoade ale sezonului 1, sezonul 2 va avea doar opt episoade de acțiune pentru fani.

În ceea ce privește distribuția, sezonul 2 din Altered Carbon va veni cu fețe noi. Printre acestea se numără și  Anthony Mackie, celebru pentru rolul său din Avengers: Endgame. Acesta îl va înlocui pe Joel Kinnaman, în rolul lui Takeshi Kovacs. Acțiunea are loc la 30 de ani după evenimentele din primul sezon.

Ce așteptări să ai de la sezonul 2 din Altered Carbon

Din descrierea oficială Netflix pentru sezonul doi aflăm următoarele: După mai multe decenii de călătorii de la o planetă la alta și de căutări de-a lungul și de-a latul galaxiei, Kovacs este recrutat pentru a reveni pe planeta sa natală, Lumea lui Harlan, cu promisiunea de a o găsi pe Quell. Chinuit de trecut, Kovacs primește sarcina de a investiga o serie de crime brutale și are un șoc atunci când realizează că noua sa misiune coincide, de fapt, cu căutarea lui Quell. Cu ajutorul loialului Poe, Kovacs trebuie să-și construiască noi alianțe pentru a-și înfrânge dușmanii și a afla răspunsul la întrebarea: cine este Quellcrist Falconer?

Sezonul doi din Altered Carbon îi va arăta pe Lela Loren (Power), Simone Missick (All Rise), James Saito (The Terror) și Dina Shihabi (Jack Ryan de Tom Clancy). De asemenea, Renee Elise Goldsberry revine în rolul lui Quell.

Cele opt episoade din serial vor fi disponibile pe Netflix începând cu data de 27 februarie.

Citește și:
Etichete: