Afișul Auchan care i-a indignat pe clienți: ce mesaj a pus la intrarea în magazin

Afișul Auchan care i-a indignat pe clienți: ce mesaj a pus la intrarea în magazin

Dezbateri aprinse au loc pe internet după ce Auchan a afișat un mesaj la intrarea dintr-un magazin din Timișoara. Anunțul a stârnit indignare în rândul clienților.

În plină pandemie de coronavirus, există reguli pe care trebuie să le respecți la cumpărături. De asemenea, magazinele au venit cu propriile măsuri de igienizare și dezinfecție.

Așa se întâmplă și-n magazinele Auchan din toată țara. Numai că la o locație din Timișoara, reprezentanții unui magazin au mers mai departe și au afișat un anunț la intrare care i-a indignat pe clienți. În mesajul amplasat la intrare se promovează vânzarea de mănuși și măști peste prețul pieței.

Iar formularea e de așa natură încât dă senzația că accesul în magazin e condiționat, cumva, și de achiziția acestor măști.

Ce răspunde Auchan

Contactat de Europa FM, directorul de marketing Auchan, Tiberiu Dănețiu, a declarat că afișul respectiv nu reprezintă condiționarea accesului în magazin de cumpărarea măștilor și mănușilor, așa cum îți lasă afișul impresia la prima vedere.

De precizat că în Timișoara purtarea măștilor în spații publice închise este obligatorie.

“În contextul pandemiei Coronavirus, Comitetul local pentru situații de urgență Timișoara a hotărât în 21 aprilie obligativitatea purtării de măști în spații închise, deci inclusiv în magazine. Colegii noștri din Timișoara, unde a fost realizată această fotografie, au vrut să informeze clienții și să pună la dispoziția celor care nu aveau aceste echipamente, posibilitatea de a le achiziționa de la Serviciul Clienți Auchan. Nimeni nu a fost condiționat de achiziționarea acestor măști și mănuși la intrarea în magazin, spune reprezentatul Auchan.

Cât despre prețul mare al produselor, peste prețurile normale la aceste produse, reprezentanții magazinului susțin că acestea sunt de o calitate superioară și pot fi și reutilizate.

“Măștile care se vând în magazinele noastre sunt produse de companii românești, sunt din material textil și sunt reutilizabile, pot fi spălate, igienizate și utilizate pe o perioadă mai mare de timp. Ne-am dorit să sprijinim populația să se protejeze în această perioadă și, în același timp, să susținem producătorii locali. La începutul lunii mai, Auchan va introduce în gama de produse mai multe modele, printre care și cele de unică folosință, la prețuri dintre cele mai scăzute”, transmite directorul de marketing Auchan, Tiberiu Dănețiu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: