Acest scaun de gaming arată ca un scorpion gigant și face lucrul de acasă mai plăcut

Acest scaun de gaming arată ca un scorpion gigant și face lucrul de acasă mai plăcut

În condițiile de muncă nou adaptate la situația mondială curentă, lucrul de acasă s-a dovedit a fi de cele mai multe ori mai obositor și mai stresant decât munca la birou. Așa că mulți s-au întrebat cum ar putea fi transformată această experiență într-una cu adevărat plăcută, nu doar confortabilă, din moment ce totul pare să nu se termine prea curând.

În ultima vreme, au apărut pe piață diverse mărci care colaborează cu designeri pentru a crea piese de mobilier flexibile care funcționează cu adevărat pentru aceste vremuri schimbătoare.

Dar acest scaun este ceva la care nu mulți se puteau gândi. Este cu adevărat încântător și înspăimântător în același timp.

Biroul perfect sau concept de-a dreptul nebun?

Dezvoltat de Cluvens, scaunul Cluvens IW-SK cu gravitate zero a fost creat pentru pasionații de gaming și nu numai și are o formă de scorpion care te transformă într-un cocon.

Complet motorizat, scaunul Cluvens cu gravitate zero se transformă printr-o simplă apăsare de buton. Coada scorpionului se extinde pentru a deveni suport pentru montarea ecranului. Atât unghiul, cât și distanța monitorului sunt reglabile cu ajutorul unui controler. Fie că aveți o singură configurare a monitorului curbat sau un triplu, acesta vă va oferi poziția dorită.

Ghearele scorpionului arată puțin ascuțit, dar sunt de fapt colțuri rotunde și sigure, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că vă veți putea răni. Desigur, s-au gândit la confort. Funcția lor principală este de suport pentru tastatură și mouse, iar în lateral există un slot care stochează telecomanda cabinei.

O simplă apăsare și scorpionul se va transforma, luând poziția ta preferată.

Iar dacă toate ideile combinate în crearea acestui scaun nu te-au cucerit, acest lucru sigur o va face. Scaunul Cluvens vine cu o funcție de masaj și încălzire “astfel încât să vă puteți bucura de un timp de calitate în timp ce vă face să arătați ca un răufăcător”, după cum apreciază inventatorii acestei creații.

Scaunul cluvens IW-SK pentru gravitate zero pentru jocuri sportive este listat la 3.299 de dolari.

Etichete: