Exemplarul rar de Aston Martin care a pornit o „vânătoare” de comori la nivel național

Exemplarul rar de Aston Martin care a pornit o vânătoare de comori la nivel național

Un apel la nivel național a fost lansat după ce un Aston Martin DB5 din 1965 a fost furat în plină zi, de pe o stradă rezidențială din Marea Britanie.

Furtul a avut loc pe Hawthorn Lane pe 18 iulie și o recompensă de 1.000 de lire a fost oferită pentru informații care conduc la întoarcerea în siguranță a mașinii.

Automobilul extrem de rar are câteva caracteristici unice: o lumină de ceață frontală specială, de culoare galbenă și insigne de montaj pe panourile laterale, notează motor1.com.

“Acest vehicul iese cu siguranță în evidență și sperăm că va reveni în posesia noastră fără probleme, întrucât suntem dornici să păstrăm o mică parte din istoria britanică”, a declarat Neil Thomas, directorul serviciilor de investigații la Experții AX în Securitatea Vehiculelor.

„Numărul oficial de înmatriculare al DB5-ului, DB5/2058/R, este specific vehiculului și dorim să auzim vești de la oricine poate avea informații legate de locația acestuia”.

De ce o recompensă atât de mare pentru acest model Aston Martin?

„Serviciul nostru AX Protect sfătuiește toți clienții să instaleze dispozitive de securitate deghizate. Din păcate, acest vehicul nu a avut unul, dar ne bazăm pe experiența și expertiza noastră de mulți ani pentru a depista și a recupera vehiculele. De data aceasta invităm și publicul britanic pentru a ne susține în căutarea și găsirea acestei comori naționale DB5.”

“De aceea am lansat apelul pentru a ajuta la găsirea acestei mașini clasice. Este posibil să cunoașteți chiar persoana care a luat vehiculul – vă rugăm să faceți ceea ce trebuie și să luați legătura cu noi”, au adăugat cei de la AX.

Haosul provocat de această dispariție a vehicului rezidă în simbolistica pe care mașina o deține.

DB5 și-a câștigat faima cu ajutorul francizei de film James Bond. A apărut pentru prima oară în “Goldfinger” din 1964, apoi în sequel-ul “Thunderball”. Seria Aston Martin a apărut în nouă filme James Bond și continuă să apară, inclusiv în următorul film, “No Time To Die”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: