A făcut 100.000 de euro în două minute, dar locuiește în rulotă: care este explicația

A făcut 100.000 de euro în două minute, dar locuiește în rulotă: care este explicația

Unul dintre cei mai apreciați sportivi ai momentului este Jimmy Crute, în vârstă de doar 24 de ani. Deși este bogat, tânărul a decis să ducă o viață modestă.

Cu 100.000 de euro îți cumperi o casă decentă în multe orașe din România, de un apartament nici nu mai vorbesc. Jimmy Crute a câștigat 100.000 de euro în doar 2 minute într-o luptă recentă din cadrul UFC. L-a învins pe Modestas Bukauskas și mulți îl percep pe Crute ca fiind noua stea a acestui sport foarte agresiv.

Cu toate acestea, dincolo de faptul că ales să-și facă o carieră în acest sport în care își riscă viața, Crute are niște principii de viață neobișnuite.

Tânărul australian refuză să-și cumpere orice proprietate imobiliară și nici nu vrea să stea în chirie. Deși are mulți bani, viața lui este într-o rulotă, împreună cu prietena lui. Mulți apreciază că este improbabil să-și schimbe stilul de viață rebel, conform Digi Sport.

Chiar dacă a câștigat 100.000 de euro în două minute, când a fost întrebat de ce nu se mută într-un apartament, răspunsul dat de Jimmy Crute a fost simplu. ”Urăsc să plătesc chirie!”, a declarat sportivul. ”Sunt un entuziast al vieții trăite într-o rulotă. Așa trăiam și înainte de pandemie. Urăsc să plătesc facturi, urăsc să plătesc chirie”, a continuat luptătorul din Australia, potrivit The Sun.

”Nu-mi pasă dacă unora li se pare normal sau nu. Nu mă interesează deloc ce gândesc oamenii despre mine. Doar fac ce vreau”, a spus Crute într-o manieră cât se poate de senină. Ca referință, Crute locuiește într-o rulotă cu acces la apă și energie solară.

După ce l-a bătut pe Bukauskas, Jimmy Crute i-a transmis un mesaj lui Dana White, șeful UFC, spunându-i că este pregătit pentru meciuri mai puternice, printre cei mai buni luptători. Australianul s-a născut în Singleton, Australia și se trage dintr-o familie de pugiliști. A făcut sport de la patru ani, a urmat cursuri de karate, iar la opt ani a început judo. De la 19 ani concurează în UFC, unde are 13 victorii și o înfrângere.

Etichete: