Billie Eilish a lansat melodia ultimului James Bond cu Daniel Craig

Billie Eilish a lansat melodia ultimului James Bond cu Daniel Craig

Dacă trăiai cu impresia că Billie Eilish a încheiat lista de performanțe greu de egalat, pentru vârsta ei, tocmai a publicat No Time To Die, piesa de pe coloana sonoră a următorului film James Bond 007.

Billie Eilish este cea populară vedetă a momentului din domeniul muzical. Tânăra continuă să facă valuri la nivel global, după ce a câștigat o sumedenie de premii Grammy prin intermediul albumului său de debut. Cea mai recentă performanță a sa a implicat lansarea piesei No Time To Die pe care o poți asculta mai jos. La fel ca majoritatea creațiilor tinerei de 18 ani, melodia este co-produsă de fratele său, FINNEAS.

No Time To Die este ultimul film al lui Daniel Craig în rolul agentului 007 James Bond. Există încă numeroase speculații legate de următorul actor care îi va lua locul, dar aceea este o dezbatere pentru altă dată. Cel mai probabil însă, va fi un actor de culoare.

În ceea ce o privește pe Billie Eilish, tânăra tocmai s-a bucurat de șase premii Grammy, cu scurt timp înaintea lansării single-ului No Time To Die. Până la această oră, ea s-a bucurat deja de 13 single-uri de platină și un album de debut care continuă să depășească recorduri. Vizavi de James Bond, Eilish va intra în istorie ca fiind cea mai tânără interpretă a unei melodii de pe coloana sonoră a francizei, în cei 50 de ani de existență.

Ca referință, cu No Time To Die, Billie Eilish se alătură unei liste impresionante de artiști care au creat melodii pentru James Bond. Din aceeași categorie mai fac parte nume mari precum Tom Jones, Louis Armstrong, Paul McCartney sau Carly Simon. Din spectrul contemporar, Sam Smith și Adele au făcut o treabă foarte bună în ultimul deceniu. În doar câteva minute după ce noua piesă a lui Billie Eilish a apărut pe canalul său de YouTube, a strâns 250.000 de vizualizări. Până la finalul weekendului, va avea probabil peste 10 milioane.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: