Xiaomi aduce telefonul care se încarcă extrem de repede și pe care sigur îl vei vrea

Xiaomi aduce telefonul care se încarcă extrem de repede și pe care sigur îl vei vrea
Ciprian Ioana
Ciprian Ioana
15:06 30.12.2019

Producătorii de telefoane vin în fiecare an cu noi funcții inovative. Totuși, timpul de încărcare a bateriei rămâne destul de mare. Xiaomi promite o revoluție în acest sens.

2020 e anul în care toți marii producători își vor lansa noile vârfuri de gamă. Samsung, Apple și Huawei vor veni cu noi modele și toate promit multe din punct de vedere al specificațiilor. Există, însă, și producători care se gândesc la chestiunile mai practice. Cum ar fi timpul de încărcare.

Unul dintre acești producători este Xiaomi. Chinezii caută să vină cu două caracteristici pe care și le doresc mai toți consumatorii: o baterie care să stea cât mai mult timp încărcată, dar care să se și încarce 100% într-un timp extrem de scurt.

Xiaomi se laudă că va revoluționa încărcarea telefonului

Potrivit unor surse din piață, noul flagship de la Xiaomi – modelul Mi 10 Pro – va fi lansat, cel mai probabil, în prima parte a anului viitor. Vine echipat cu tehnologia de încărcare super rapidă 50W, ceea ce înseamnă că bateria se va încărca 100% în doar…35 de minute.

Noul smartphone va suporta, de asemenea, și încărcare rapidă wireless, dar în această situție nu prea se știe dacă încărcarea va fi atât de rapidă. Modelul Xiaomi Mi 9 are acum o baterie de 3300 mAh, ceea ce înseamnă că noul model ar putea veni cu o baterie de cel puțin 4.000 mAh. De asemenea, procesorul va fi, cel mai probabil, Snapdragon 865, adică cea mai puternică generație de pe piață.

Chinezii de la Xiaomi sunt cunoscuți pentru experimentele pe care le fac în cazul multor modele scoase pe piață. Xiaomi Mi Mix Alpha, de exemplu, e un model care e compus numai din ecrane.

E drept că nu e un model pentru toată lumea. Va exista doar un număr limitat de unități, iar fiecare va costa 2.800 de dolari. E mai scump decât orice telefon disponibil la ora actuală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI