Will Smith se luptă cu Will Smith mai tânăr, în trailerul la Gemini Man

Cel mai nou proiect al lui Will Smith este un film regizat de Ang Lee care va aprinde din nou discuția legată de filme cu multe cadre pe secundă.

Gemini Man este noul film al regizorului Ang Lee, creatorul unor pelicule foarte speciale în ultimele câteva decenii. Din portofoliul său foarte diversificat fac parte atât spectaculosul Life of Pi din 2012, cât Crouching Tiger, Hidden Dragon din 2000 sau Brokeback Mountain din 2005. Un lucru este însă sigur, cu două premii Oscar la activ, regizorul are foarte multă libertate în privința proiectelor la care se ancorează.

Pornind de la această premisă, Gemini Man nu este cel mai banal film al lui Will Smith. Deși existatu zvonuri conform cărora va juca un dublu rol în film și se va lupta cu el însuși, într-o variantă mai tânără, astfel de producții devin memorabile prin modul în care ilustrează evoluția tehnologică. Practic, vezi ce se poate realiza prin intermediul efectelor speciale, când banii nu sunt o problemă, cum se întâmplă în cazul creațiilor lui Ang Lee.

În Gemini Man, Will Smith joacă rolul lui Henry Brogan, un asasin de elită cu experiență, dar destul de învărstă. Intriga constă în faptul că Brogan ajunge să fie urmărit de o clonă mai tânără a sa. Ca referință pentru efectele speciale pe care urmează să le vedem în film, se pare că tehnica ce va fi folosită pentru întinerirea lui Smith este similară cu cea folosită în Captain Marvel. Diferența constă în faptul că, la momentul respectiv, Samuel L. Jackson era cel întinerit.

Un alt detaliu interesant al peliculei constă în faptul că filmul ar putea fi hyper-realist în momentul în care îl vei vedea în cinema, iar acele particularități nu rezonează cu multă lume. Motivul are legătură cu faptul că Ang Lee a decis să-l filmeze în 3D cu 120 de cadre pe secundă la rezoluție 4K. În contextul în care multe dintre cinematografe nu vor putea reda astfel de fluxuri video, problema s-ar putea totuși să nu fie la fel de gravă pe cât pare la prima vedere.

08:00 25.04.2019
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video