Viralul de la care te bufnește râsul: s-a îmbătat porcul și s-a bătut cu vaca

Reacția pe care o au oamenii la alcool nu este specifică doar nouă. Animalele ajung să fie implicate în evenimente amuzante, după ce au băut câteva pahare.

Evenimentul surprins în clipul de mai sus s-a petrecut în urmă cu câteva zile, în Australia. Totul a plecat de la un weekend cu cortul aparent obișnuit. Mai mulți prieteni s-au întins la vorbă în apropierea unei păduri, au făcut un foc de tabără și au băut câteva beri. La final, au adormit toți, fără să fie foarte precauți vizavi de locația berilor rămase.

Nu te-ai aștepta niciodată ca într-o pauză la camping, berile să-ți fie furate de un porc. Din păcate, aceasta este situația cu care s-au confruntat mai mulți tineri aflați într-un camping în apropiere de Port Hedland din Australia. Oamenii s-au dus liniștiți seara la curcare, iar dimineața s-au trezit cu un minus de 18 beri. Deși ai fi crezut că unul dintre tineri a petrecut mai mult decât restul, explicația a fost una mult mai ciudată.

În miezul nopții, unul dintre oamenii care adormise în apropierea berilor a spus că a auzit niște zgomot și a aprins niște lanterne pentru a analiza fugitiv ce se întâmplă. În acel moment, porcul tocmai termina ultima dorză de bere, ca în secunda următoare să se îndrepte către gunoi. Fără vreo noimă, evenimentul a continuat cu o luptă dintre porcul pilit și o vacă din apropiere. După acel episod, porcul a alergat către un rău din apropiere, doar pentru a cădea lat de la amețeală. Se îmbătase destul de rău.

Din păcate pentru destinul porcului, finalul nu a fost unul fericit. Încercând să treacă o stradă în stare de ebrietate, a fost lovit de un camion. Una peste alta, astfel de relatări ar trebui să te motiveze să fii mai precaut în legătură cu băuturile alcoolice în natură.

Alexandru Puiu
08:11 20.06.2019
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video