Vestea Digi pentru toți clienții: trebuie să faci asta urgent că poate câștigi vacanță în Egipt

Vestea Digi pentru toți clienții: trebuie să faci asta urgent că poate câștigi vacanță în Egipt

Grupul Digi | RCS-RDS are un renume din a da abonamente la preț mic, dar și din oferte la portare. Acum are o ofertă excelentă pentru abonați. Promite chiar și o vacanță în Egipt.

Grupul Digi | RCS-RDS vrea ca tu, abonat, să nu mai primești factura în plic, acasă În schimb, vrea să optezi pentru suportul electronic și să ai factura pe mail. Ca să te convingă mai ușor, a lansat o campanie care se lasă cu premii.

Opțiunea este disponibilă de mai mult timp pentru abonații Digi, doar că adopția nu e atât de mare, de unde și campania actuală. Vestea mai bună, dacă n-ai făcut încă asta, e că poți câștiga o vacanță în Egipt.

De ce ai alege factura electronică la Digi?

Ca să te convingă să treci la factura electronică, Digi promite și avantaje. Din start, primești factura automat, rapid, pe mail, unde o poți găsi ușor oricând ai nevoie de ea. Totodată, factura vine mereu la timp, nu mai aștepți după poștă și nu te mai sperii că se pierde. Iar plata o poți face mai ușor, digital.

Pe lista de premii oferite de Digi sunt următoarele: cinci telefoane Digi K1, cinci drone DJI Spark și o excursie în Egipt, cu cazare în Hurghada, la all inclusive. Hotelul e de cinci stele.

Ca să activezi factura electronică, ai trei modalități la dispoziție: din contul de abonat, la numărul de telefon 031.400.4414 pentru București sau 03XX.400.414 pentru țară (unde „XX” este codul pentru județ), ori în cel mai apropiat magazin.

Magazinul e de preferat și dacă nu afli de pe site toate informațiile care te interesează. Acestea sunt prezentate pe-o pagină dedicată aici.

Campania se derulează în perioada 2 septembrie – 31 octombrie. Câștigătorii sunt anunțați pe 15 noiembrie. Totuși, ține cont că, dacă ai deja factura electronică activată, nu poți să te înscrii în actuala campanie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: