26 apr. 2019 | 18:55

Anunțul Digi pentru toți clienții: cum câștigi premii excelente

CHESTII
Anunțul Digi pentru toți clienții: cum câștigi premii excelente

Grupl Digi | RCS-RDS are și o opțiune de plată online a facturilor pentru abonații săi. De pe urma acesteia ai putea avea și tu de câștigat.

Opțiunea este disponibilă de mai de mult pentru abonații Digi. Operatorul se laudă cu mai multe avantaje în urma activării facturii electronice. În primul rând, îți va trimite factura automat, dar numai pe mail, fără să mai primești și versiunea tipărită. Factura va veni de fiecare dată la timp, deci nu va mai trebui să aștepți să o găsești în cutia poștală.

O poți plăti apoi, foarte ușor, online.

Digi pune la bătaie și premii pentru unii utilizatori care vor activa opțiunea. Pot participa, bineînțeles, numai abonații la serviciile de telecomunicații oferite de RCS-RDS. Activarea opțiunii de primire a facturii pe mail trebuie făcută într-un anumit interval de timp, între 15 aprilie și 31 mai. Dacă deja ai activat această opțiune, nu vei fi eligibil.

Poți face asta online, pe site-ul companiei, la telefon sau în magazinele Digi. Vestea bună e că nici nu te costă nimic.

Câștigătorii vor fi extrași prin tragere la sorți, prin intermediul site-ului www.random.org.

Ce poți să câștigi dacă activezi factura electronică la Digi

Marele premiu pe care Digi îl oferă este, de fapt, compus din două părți. Vei primi un televizor Samsung QLED Smart și un sistem Home Cinema Sony. Televizorul 4K Ultra HD are o diagonală de 163 de cm.

De asemenea, operatorul oferă și telefoane sau gadget-uri. În materie de telefoane, vei putea câștiga unul dintre cele zece Samsung Galaxy S10 sau unul dintre cele cinci Samsung Galaxy A50. Ambele modele de telefon au fost lansate anul acesta, în 2019.

Ca gadget-uri, Digi pune la bătaie cinci ceasuri Smartwatch Samsung și zece seturi de căști bluetooth Samsung Buds.

Lista câștigătorilor se va afișa pe data de 14 iunie și va fi disponibilă pe site-ul www.digiromania.ro.