20 mart. 2019 | 15:56

Trucuri Apple Music pentru playlist: creezi, descarci sau le dai acces altora

VIDEO ACTUALITATE

După Spotify, Apple Music este cea mai populară platformă de streaming de pe mapamond și, de cele mai multe ori, este foarte prietenoasă. Nu toate funcțiile sunt însă evidente.

Dacă folosești Apple Music de mult timp, s-ar putea să-ți fi creat deja o librărie destul de stufoasă de melodii care să te încânte. Poate ți-ai salvat chiar și câteva albume. Există însă posibilitatea să nu te fi descurcat când a venit vorba de propriul tău playlist. Dacă ai nevoie de o listă de redare ca să te trezești dimineața sau să mergi la sală, este nevoie să-ți alegi fiecare piesă, iar pentru asta există acest tutorial.

Indiferent dacă folosești un iPhone sau Android, când intri în Apple Music, în partea de sus a meniului Bibliotecă, există secțiunea Liste de redare sau Playlists, în funcție de limba pe care o ai definită pe terminal. Fă un tap acolo, optează pentru listă de redare nouă, fă un tap pe Nume listă de redare pentru a o redenumi și apasă pe Ok.

Din meniul căutare din dreapta jos, cautăți o piesă, un artist sau un album care te încântă, când ai o piesă pe care ți-o dorești salvată în fața ochilor, ține degetul pe ea sau apasă mai tare și optează pentru Adăugați la o listă. Dintre opțiunile care îți vor fi prezentate, alege cu un tap lista creată la pasul anterior.

Noua ta listă de redare va apărea în două locuri. Atât în ecranul principal al Bibliotecii, cât și în meniul Liste de redare. Fă un tap pe ea și apasă pe norișorul din partea de sus a ecranului pentru a o descărca pe mobil. După câteva momente, în funcție de viteza conexiunii tale la internet, se va fi descărcat și vei putea asculta când nu ai internet.

Pentru a partaja un playlist, cu el în fața ochilor, apasă pe cele trei puncte din drepta sus și optează pentru Partajați lista de redare. Alege Mesaj, Messenger, WhatsApp sau Mail și trimite-o unui prieten. Din păcate, va avea nevoie de Apple Music pentru a o asculta.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele