Telefoane Huawei ieftine: Digi bagă oferte la modele care încă sunt bune

Telefoane Huawei ieftine: Digi bagă oferte la modele care încă sunt bune

Noul telefon Huawei e foarte probabil să nu vină niciodată în România. Din fericire, Digi are unele pe stoc. Au serviciile Google, încă funcționează bine și prețul e mic.

În campania Back to School, Digi a băgat numeroase telefoane foarte bune. Printre ele și unele modele Huawei mai vechi. Spre deosebire de noul telefon, acestea au serviciile Google. Te bucuri astfel de YouTube, Maps, Gmail și nu numai.

Dacă vrei un telefon noul, aruncă o privire pe ce are grupul Digi | RCS-RDS în ofertă. Unele telefoane mai țin lejer în următorii doi ani și până atunci vezi ce se mai întâmplă cu Huawei.

Telefoane Huawei ieftine la Digi

  • Huawei P30 Pro – 395 lei avans și 146 de lei rata lunară
  • Huawei Mate 20 Pro – 391 lei avans și 142 de lei rata lunară
  • Huawei Mate 20 X – 2.339 lei avans și 165 de lei rata lunară / acest model e și 5G, așa că vine bine pentru 2020 și 2021
  • Huawei P30 – 311 lei avans și 112 de lei rata lunară

După cum vezi, telefoanele acestea sunt în rate. Iar pentru plată, ai două opțiuni: finanțare prin ING Acum sau UniCredit Consumer Financing.

La prima, condițiile sunt următoarele: cetăţenie română şi domiciliu în România, minimum 18 ani și maximum 61 de ani (pentru femei) sau 63 de ani (pentru bărbaţi) și venituri de minimum 1.000 lei. Vechimea în muncă trebuie să fie de minimum un an şi de minimum șase luni la ultimul angajator.

A doua opțiune, dacă alegi să cumperi de la Digi | RCS-RDS prin UniCredit, îți impune următoarele condiții: minimum 18 ani și maximum 70 de ani, venituri de minimum 450 de lei și vechime în muncă de minimum un an şi de minimum trei luni la ultimul angajator. Dacă tot vrei un telefon Huawei, te gândești care ți se potrivește și alegi. Dar, dacă tot te bagi, mai bine alegi direct un P30 Pro, lansat în primavară. Ai însă mai multe detalii pe site.

Citește și: