TAROM copiază eMAG și face Black Friday cu bilete ieftine. Unde poți să ajungi?

TAROM copiază eMAG și face Black Friday cu bilete ieftine. Unde poți să ajungi?
Răzvan Băltărețu
Răzvan Băltărețu
13:55 13.11.2019

TAROM crede că vrei ceva bilete ieftine de Black Friday, așa că are oferte. Cam cum bagă eMAG bilete mai ieftine în parteneriat cu Blue Air, semn că TAROM poate nu funcționează mereu cum trebuie, dar se poate inspira.

De Black Friday, eMAG are parteneriat cu Blue Air pe bilete mai ieftine. Astfel, vei putea cumpăra vouchere cu reducere de 50% pentru Blue Air. De exemplu, dai 250 de lei și „cumperi” o reducere de 500 de lei. Mai există de 400 și 250 lei. Fiecare dintre acestea vor fi pe 15 noiembrie la jumătate de preț.

Strategia TAROM e un pic altfel. Oferă zborurile direct, nu vouchere. De exemplu, ai tarif de la 119 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între Bucureşti – Atena, Istanbul, Frankfurt, Munchen, Roma, Chişinău, Hamburg, Tbilisi, Tel Aviv, Salonic, Praga, Stockholm, Belgrad, Torino, Lyon

De Black Friday poți lua de la TAROM, la preț de 139 euro , dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între Bucureşti – Budapesta, Sofia, Amsterdam, Bruxelles, Barcelona, Erevan, Nisa. Sau poți lua la 159 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între Bucureşti – Paris, Cairo, Amman, Beirut, Madrid, Londra.

Ce include TAROM în ofertă? Ai zbor dus-întors, cu toate taxele incluse, un bagaj de mână de 10 kg, un bagaj de cală de 23 kg (30 kg pentru Roma, Amman şi Beirut), check-in și catering la bord.

În ce condiții poți profita de oferta TAROM de Black Friday

Oferta TAROM de Black Friday e în perioada 12 – 17 noiembrie 2019. Apoi, ai perioadă de călătorie: 29 noiembrie 2019 – 31 octombrie 2020. Aceasta e data ultimului retur. Există perioada minimă de şedere la destinaţie de două zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică. Perioada maximă de şedere la destinaţie este de 30 zile.

Cumva evident, oferta de Black Friday este valabilă doar pe curse operate cu avioane TAROM. Totodată, rezervarea şi emiterea trebuie efectuate în acelaşi timp. Asta mai puţin în cazul rezervărilor efectuate pe site pentru care a fost bifată opţiunea de plată în agenţie în termen de maxim 48 de ore.

Există o reducere de 90% pentru tariful fără loc pentru primul infant până la vârsta de doi ani. Iar modificarea datelor de călătorie poate fi făcută doar cu plata diferenţei până la tariful disponibil şi aplicabil pe noile date de călătorie, plus o penalizare de 50 euro / echivalentul monedei de plată.

Nu în ultimul rând, rambursarea biletelor achiziţionate de Black Friday de la TAROM nu este permisă. Locurile pentru această ofertă sunt limitate şi sunt disponibile doar pe zboruri selecționate de companie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: