17 sept. 2019 | 18:34

Surpriza pentru clienții Vodafone și UPC: beneficii noi și 100 de euro bonus

ACTUALITATE
Surpriza pentru clienții Vodafone și UPC: beneficii noi și 100 de euro bonus
Murielle Lorilloux, director general Vodafone România

Vodafone și UPC au susținut o conferință de presă comună ca să explice că viitorul e cât se poate de optimist. Asta după ce achiziția UPC de către Vodafone, în mai multe țări din Europa (inclusiv) România a primit avizul Comisiei Europene.

Vodafone preia operațiunile Liberty Global (care controla UPC) în Germania, Cehia, Ungaria și România. Tranzacția a fost de aproximativ 18,4 miliarde de euro, iar în România Vodafone a preluat o rețea care acoperă 3,1 milioane de gospodării și peste 960.000 de clienți.

În total, cele două companii formează acum un grup cu aproape 10 milioane de clienți (din care aproximativ jumătate sunt pe cartele prepay).

Beneficii pentru clienții Vodafone și UPC

Pentru clienții puși acum la comun cele două companii au anunțat câteva beneficii. Sunt valabile din 18 septembrie și includ date mobile nelimitate și mii de ore de difuzare filme și seriale în aplicația Vodafone TV, precum și acces la competiții sportive. Clienții persoane fizice care utilizează în prezent servicii Vodafone sau UPC își pot completa gama de servicii cu unele pe care nu le au, de la celălalt furnizor.

Astfel, dacă ești clientul ambilor operatori, primești timp de trei luni gratuit: internet mobil național nelimitat și pachetul TV Premium în Vodafone TV. În abonamentul TV primești o lună gratuit cu cele mai importante competiții sportive. Dacă ești doar al Vodafone, primești totul mai puțin luna gratuită de cablu. Dacă ești al UPC, primești: 100 GB internet mobil și router inclus, 100 de euro reducere pentru orice smartphone cu abonament Vodafone și acea lună gratuită la competiții sportive. Există și un site dedicat să vezi ce primești.

De cealaltă parte, clienții business vor putea accesa o suită completă de servicii menite să susțină digitalizarea afacerii lor, inclusiv servicii Wi-Fi și acoperire extinsă în cadrul sediilor. Totodată, ca beneficiu este și o listă completă și diversificată de canale TV și multiple beneficii nelimitate prin abonamentele Red Infinity.

Firmele se pot bucura de soluții complete de securitate cibernetică și de cloud hosting. Cei doi operatori oferă beneficii exclusive care includ până la 12 luni gratis de opțiuni TV sau discounturi pentru telefoane. Și pentru asta există pagină dedicată.

Integrarea UPC în Vodafone va dura, conform declarațiilor oficiale, trei ani. La finalul acestora, te poți aștepta să beneficiezi și de un serviciu unic de streaming, un singur call center și, eventual, o singură platformă web de informare și administrare facturi.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele