Surpriza Digi pentru Black Friday: reducerile pe care se bat românii

Surpriza Digi pentru Black Friday: reducerile pe care se bat românii

Grupul Digi | RCS-RDS susține că e oaia neagră de acest Black Friday. Ar putea fi o glumă că toți oamenii sunt oi că sar pe reduceri. Chiar și așa, va avea o campanie pentru perioada asta și a dezvăluit una dintre surprize.

Se poate spune că grupul Digi | RCS-RDS face Black Friday în aceeași zi cu eMAG. Sau cel puțin folosește ziua de 15 noiembrie pentru asta. Compania n-a anunțat, deocamdată, lista de produse. O va face pe 14 noiembrie, de la ora 21.

Ce promite Digi | RCS-RDS încă de acum

Până atunci, operatorul a venit cu un simplu mesaj: ai 50% reducere timp de 12 luni la toate serviciile. De la internet și telefonie mobilă până la servicii de cablu și extraopțiuni TV, toate ar fi pe listă.

Vom urmări la ora 21, să vedem ce propune și promite Digi | RCS-RDS. Deocamdată, sună optimist să ofere 50% reducere.

eMAG încă are cel mai așteptat Black Friday

În mai puțin de 24 de ore, eMAG va dezvălui produsele pregătite de Black Friday. Deocamdată, a comunicat doar câteva produse din catalogul mare.

Unele reduceri de la eMAG vor extraordinare. Da, vor fi unele care nu te vor încânta. Așa că aici am încercat să le ai pe cele mai bune. Cumperi sau nu cumperi, aruncă o privire, că poate ceva te încântă. Pe 14 noiembrie, magazinul a dezvăluit o listă nouă de produse.

Dacă vânezi alte produse față de cele din catalogul comunicat de magazinn, prima recomandare e să le adaugi la favorite pe cele pe care le dorești. Astfel, acolo le vezi mai ușor și de Black Friday le adaugi mai repede în coș.

Eventual, după ce te asiguri că ai contul în regulă, instalezi aplicația. E disponibilă pe Android și iPhone. În dimineața Black Friday vei primi o notificare de la eMAG c-a început evenimentul. Poți câștiga și un BMW i3 dacă vei cumpăra ceva.

Citește și: