Black Friday la eMAG vine cu un BMW cadou: cum pui mâna pe el

Black Friday la eMAG vine cu un BMW cadou: cum pui mâna pe el

Black Friday este ziua dedicată reducerilor și ofertelor. eMAG are cu această ocazie un premiu special pentru cei care fac cumpărături pe site.

Pe lângă reducerile din cadrul celui mai mare eveniment de vânzări al anului, eMAG vine și cu o oportunitate pentru utilizatorii care comandă produse de Black Friday de pe site-ul lor. Poți ajunge să câștigi un BMW i3.

Pentru asta, compania spune că trebuie să urmezi câțiva pași. Principala condiție e să faci plata cu un card Mastercard sau Maestro. În primul rând, trebuie să-ți salvezi cardul în contul tău de pe site. Faci asta simplu:

  • Intri în contul tău de client eMAG, în secțiunea Cardurile mele
  • Apeși butonul Adaugă card nou și completezi datele cardului tău Mastercard sau Maestro
  • Dai Salvează

Următorul pas este plasarea unei comenzi pe site, de Black Friday, pe care să o plătești cu un card Mastercard sau Maestro. De asemenea, trebuie să ții cont și de faptul că, pentru a fi eligibil, cardul tău trebuie să fie emis de o instituție financiară din România. Astfel, de exemplu, nu vei putea folosi cardul tău de la Revolut dacă vrei să câștigi mașina.

Black Friday eMAG BMW i3

După plasarea comenzii, intri automat în tragerea la sorți din ianuarie 2020 și poți câștiga un BMW i3.

Campania se va desfășura în perioada evenimentului Black Friday pe 15 noiembrie 2019. Ține până pe 16 noiembrie 2019, ora 2:00. Extragerea va avea loc pe 7 ianuarie.

Cele mai ciudate oferte eMAG de Black Friday

Evenimentul începe pe eMAG vineri, 15 noiembrie. Vor fi 3,5 milioane de produse la promoție. În ceea ce privește ofertele tradiționale, retailerul nu dezamăgește nici anul acesta.

A anunțat că va veni cu oferte la televizoare, telefoane, laptopuri, mașini de spălat, electrocasnice mici, anvelope, produse fashion, frigidere, etc.

Vei găsi la reduceri de Black Friday și câteva produse mai neobișnuite, cum ar fi bilete la festivaluri sau concerte, reduceri la Pony, BCR eGO sau Black Cab, dar și mașni.

Cele mai ciudate oferte sunt un Ferrari cu reducere de 45.000 de euro și oferta la Starbucks: două cafele la preț de una. Cât despre BMW i3 de Black Friday, ai pagina dedicată aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI