Steam sărbătorește Anul Nou Chinezesc cu reduceri bune la zeci de jocuri

Steam sărbătorește Anul Nou Chinezesc cu reduceri bune la zeci de jocuri

Steam sărbătorește Anul Nou Chinezesc cu reduceri la zeci de jocuri. Dacă vrei să-ți cumperi ceva ar fi bine să te grăbești pentru că oferta este valabilă doar până pe 11 februarie.

Reducerile sunt promițătoare și vei găsi prețuri bune la jocuri proaspăt lansate sau reduceri mai mari la jocuri mai vechi pe care ai putea să le oferi cadou. Dacă totuși nu găseșești nimic pe placul tău din lista de reduceri de jocuri atunci află că Steam îți oferă un discount de cinci euro la prima achiziție de peste 30 de euro.

În fine, uite mai joc câteva titluri cu prețuri bune care ți-ar putea face cu ochiul:

Acestea sunt doar câteva dintre titlurile care mi-au sărit în ochi. Vezi aici dacă găsești ceva pe placul tău.

De asemenea, Steam oferă reduceri și la jocuri create de dezvoltatori chinezi. Oricum mergi aici ca să vezi întreaga listă de jocuri reduse. Dacă nu ai chef totuși să cheltuiești niște bani, dar tot vrei să încerci un joc nou atunci poți să descarci gratuit Apex Legends, o nouă alternativă la Fortnite. Citește aici să afli despre joc și cum poți să-l descarci.

Alături de aceste promoții mai primești și altceva. Steam îți oferă 100 de jetoane gratis apoi pentru fiecare euro cheltuit în acestă perioadă îți dă 121 de jetoane. Pe acestea le poți folosi pentru a obține diverse obiecte cosmetice, emoticoane, dar și un discount de 5 euro.

Valve trebuie să facă ceva ca să păstreze utilizatorii pe platformă deoarece magazinul celor de la Epic Games reprezintă o competiție importantă. Deja două jocuri mari (The Division 2 și Metro: Exodus) au ales să-și ia jocurile de pe Steam și să le ducă în Epic Games Store.

Citește și:
Etichete: