23 apr. 2019 | 10:31

Se întâmplă în magazinele Digi: oferta la care să fii atent ca să ieși câștigat

Ghidul cumpărătorului
Se întâmplă în magazinele Digi: oferta la care să fii atent ca să ieși câștigat

Grupul Digi | RCS-RDS a pregătit oferte speciale înainte de Paște. Prinzi telefoane excelente la prețuri mai mici. Dar cum faci asta?

Digi | RCS-RDS promite convorbiri nelimitate în rețelele naționale, fixe sau mobile, dar și internet nelimitat în 4G. Aceste opțiuni sunt incluse în abonament, trebuie doar să alegi abonamentul potrivit. De exemplu, ca să te bucuri de beneficii nelimitate, îți trebuie abonamentul Digi Optim Nelimitat. Iar când vine vorba de telefoane sunt și câteva prețuri excelente.

Ce telefoane iei la preț mai mic de la Digi | RCS-RDS

În cazul în care vrei să treci în rețeaua Digi, mai bine profiți și alegi un telefon mai bun. Astfel, ai Huawei P30 Pro cu 149 de lei pe lună sau Samsung Galaxy S10e de 128 GB cu 131 de lei pe lună. Cum se poate asta? Ei bine, pentru că le iei în rate, iar în funcție de telefon dai un avans.

De exemplu, la P30 Pro avansul este de 423 de lei, iar la Galaxy S10e ai un avans de 355 de lei. Cel mai scump telefon cu Android e un Samsung Galaxy S10 Plus de 128 GB cu avans de 815 lei și rată lunară de 166 de lei.

Cum iei de la Digi telefoane la preț mai mic

Oferta Digi | RCS RDS e valabilă până pe 30 aprilie. Astfel, mai ai câteva zile în care să profiți de ea. Condiția e să portezi un număr de telefon în rețea. În momentul în care ai făcut asta, te bucuri de telefoane în rate fără dobândă.

Vestea și mai bună e că unele modele sunt cu avans zero. Abonamentul costă cinci euro pe lună, dacă nu iei mai multe, și ai internet nelimitat în rețeaua 4G. Pe măsură ce cumperi mai multe, prețul scade – până la trei euro pe lună per abonament.

Tot ce mai trebuie să știi e că oferta de achiziție de telefoane în 24 de rate este disponibilă prin două variante de creditare: ING Acum și UniCredit Consumer Financing. Sunt 24 de rate egale, comisioane zero și se acordă pe loc în magazinele operatorului. Mai multe detalii ai pe site.