Digi | RCS-RDS îți dă telefoane la prețuri „de nimic”: ce ai în oferta primăverii

Digi | RCS-RDS îți dă telefoane la prețuri „de nimic”: ce ai în oferta primăverii

Sigur căutai niște oferte bune la telefoane și, ei bine, grupul Digi | RCS-RDS are ce ți-ar trebui. Oferta primăverii e la toate telefoanele.

Digi | RCS-RDS încearcă să te facă să renunți la operatorul pe care îl ai acum, dar nu fără motiv. Promite câteva oferte excelente la telefoane înainte de Paște, în ceea ce numește „oferta primăverii”.

Oferta Digi | RCS RDS e valabilă până pe 30 aprilie, adică suficient cât să prinzi ceva înainte de Paște. Condiția pe care trebuie s-o îndeplinești e să portezi un număr de telefon în rețeaua Digi Mobil.

În momentul în care ți-ai portat numărul, te bucuri de telefoane în rate fără dobândă. Unele modele sunt cu avans zero, altele necesită o plată înainte de a începe să plătești ratele.

Sunt o mulțime de telefoane în oferta operatorului, însă cel mai important e să știi ce abonamente sunt. Cum cel mai probabil vei alege unul singur, acela costă cinci euro pe lună la Digi Mobil și ai internet nelimitat în rețeaua 4G. Apoi, evident, pe măsură ce cumperi mai multe, prețul scade.

Oferta Digi | RCS-RDS pentru telefoane bune înainte de Paște

Ca să vezi de ce e o ofertă ce are Digi acum, încep cu cel mai scump model. Ai un iPhone Xs 64 GB care costă 5.900 de lei. În cazul în care profiți de oferta de portare, dai avans de 1.949 de lei și lunar câte 165 de lei.

Digi Mobil are și un Samsung Galaxy S10e 128 GB. Dai 355 de lei avans și câte 131 de lei pe lună. Apoi, dacă vrei ceva de la Huawei, ai Mate 10 Pro. Costă 125 de lei pe lună și fără avans, iar acesta e încă un telefon foarte bun de folosit și în 2019.

Trebuie să știi că oferta de achiziție telefoane în 24 de rate este disponibilă prin două variante de creditare: ING Acum și UniCredit Consumer Financing. Sunt 24 de rate egale, comisioane zero și se acordă pe loc în magazinele operatorului. Mai multe detalii ai pe site.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: