Schimbare la ING Bank: câți bani o să poți scoate de la bancomat de la 1 aprilie

Schimbare la ING Bank: câți bani o să poți scoate de la bancomat de la 1 aprilie

ING Bank a emis o informare cu privire la limitele impuse sumelor retrase de la bancomat. Acestea sunt active de la 1 aprilie.

ING Bank a anunțat că, din 1 aprilie, vor fi niște limite maxime pentru retrageri și depuneri la bancomatele sale. Astfel, suma maximă care va putea fi retrasă, pe zi, e fixată la 15.000 de lei. Se aplică atât pentru bancomatele ING Bank, cât și pentru bancomatele altor bănci. Apoi, când vine vorba de depunere, nu poți depune mai mult de 15.000 de lei pe zi.

Depunerea de cash în cont poate fi folosită doar la bancomatele băncii. În cazul în care ai nevoie să retragi sau să depui o sumă mai mare, poți suna la 0314062464 ca să explici pentru ce ai nevoie.

ING Bank a mai transmis că, în anumite situații – utilizarea intensivă a operațiunilor cu numerar sau activitate redusă cu banca – chiar și în aceste limite, pentru a putea efectua operațiunea, va fi necesar să suni la numărul de mai sus indicat pentru informații suplimentare.

Anunțul ING Bank a venit în aceeași săptămână cu o veste ceva mai bună: va oferi suport pentru Apple Pay. Acesta e serviciul de plăți electronice oferit de Apple pe dispozitivele sale.

Cum te va ajuta Apple Pay când îl va implementa ING Bank

Până acum, Apple Pay a fost indisponibilă în România. Asta în timp ce atât ING Bank, cât și Banca Transilvania au oferit servicii de plată cu telefonul. Cea dintâi are doar pe Android, cea din urmă oferă un sticker pentru iPhone.

Odată cu venirea în România a Pay, o să poți uita de card și să plătești doar cu telefonul acolo unde e suport pentru card contactless.

Sistemul de plată este securizat cu Face ID, Touch ID sau codul de deblocare al telefonului tău. Tehnologia funcționează pe iPhone 6 și toate modelele apărute ulterior. Totodată, Apple spune că tehnologia e sigură pentru că datele cardului tău nu sunt niciodată stocate pe dispozitiv sau pe serverele Apple. Apple Pay folosește un număr specific pentru fiecare device și un cod unic de tranzacție. De asemenea, cumpărăturile pe care le faci rămân confidențiale. Apple susține că nu stochează informații legate de tranzacții care ar putea avea legătură cu tine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: