Samsung face o reclama buna la tablete, desi ai crede ca nu-ti trebuie

Samsung a lansat de curând o tabletă nouă, iar noua reclamă pentru Galaxy Tab S5e include câteva argumente fezabile pentru a o cumpăra.

În 2019, argumentele pentru a face o investiție într-o tabletă nu par a fi foarte multe. În contextul în care telefoanele au ecrane din ce în ce mai mari, iar smartphone-urile pliabile vor duce și mai departe această diagonală, pare aproape absurd să-ți mai cumperi un ecran în casă. Există însă câteva detalii care îți scapă.

La câteva săptămâni de la lansarea Galaxy Tab S5e, oficialii sud coreeni au publicat o reclamă de un minut pentru noua tabletă a companiei. În mod surprinzător, aceasta nu include niciun pic de ură la adresa Apple, ci doar evidențiază scenarii în care s-ar putea să-ți facă viața mai ușoară o tabletă în casă.

În final, întregul clip de un minut insistă pe grosimea infimă a tabletei, doar 5,5 milimetri în cel mai gros punct. Respectivul detaliu tehnic facilitează strecurarea ei printr-un mulțime de spații strânse și te ajută să o folosești indiferent de vârstă sau afinități. Nu contează că o iei pentru muzică, conținut video, gaming sau pentru a interacționa cu echipamentele inteligente din casă. O tabletă în casă poate fi foarte utilă, mai ales dacă ai copii.

Galaxy Tab S5e costă 420 de euro și este construită în jurul unui ecran de 10,5 inci cu o rame destul de mici pe margini. Are o rezoluție de 2560 x 1600 pixeli și un panou cu un raport de aspect de 16:10. Partea de procesare este asigurată de o combinație între un Snapdragon 670, 4 sau 6GB RAM și o memorie de 64 sau 128GB, în funcție de buget.

Are patru difuzoare certificate Dolby Atmos și include un acumulator generos de 7040 mAh. Noua tabletă ar trebui deja să existe în magazinele de la noi și o poți cumpăra în culorile negru, argintiu și auriu.

08:40 15.04.2019
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video