RyanAir, în grevă: ce trebuie să știi dacă vrei să zbori în Spania

RyanAir, în grevă: ce trebuie să știi dacă vrei să zbori în Spania

În perioada următoare, angajații operatorului aerian RyanAir se vor afla în grevă, iar dacă vrei să călătorești în Spania, s-ar putea să întâmpini probleme.

RyanAir este unul dintre cei mai importanți operatori de zboruri low-cost. Din păcate, din cauza prețurilor foarte mici pe care le practică la biletele de avion, oferă și unele dintre cele mai mici salarii angajaților. Din acest motiv, nu ar trebui să vină neapărat ca o surpriză greva anunțată de curând de Ministerul de Externe.

MAE avertizează românii care se află în Spania sau vor să călătorească spre această destinație că, pe 27 și 29 septembrie, zborurile operate de RyanAir vor fi modificate din cauza grevei programate de angajații companiei. Este mai important ca niciodată să consulți site-ul companiei aerieni pentru a vedea care sunt schimbările.

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Spaniei, utilizând transportul aerian, că, pe fondul grevelor anunțate de compania aeriană Ryanair, zborurile operate de această companie aeriană vor fi modificate în zilele de vineri și duminică, respective în datele de 27 și 29 septembrie 2019. Se recomandă cetățenilor români să consulte site-ul oficial al companiei pentru a se informa asupra stării curselor aeriene programate”, transmite MAE, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

În cazul în care întâmpini probleme să te întorci acasă sau nu ai acces la informații utile, autoritățile române îți sunt la dispoziție. Instituția precizează că românii pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Secției Consulare a Ambasadei României în Regatul Spaniei: +34917344004, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanență. În același timp, românii care se confruntă cu urgențe au la dispoziţie şi telefonul de permanență al Secției Consulare a Ambasadei României la Madrid: +34649656032.

Ca o notă de subsol, oficialii Ministerului Afacerilor Externe atrag atenția asupra accesării regulate a site-urilor www.mae.ro sau madrid.mae.ro și instalarea aplicației de mobil Călătorește în siguranță.

Etichete: