Reacție excepțională a Ambasadei Suediei după manelele de la Neversea

Reacție excepțională a Ambasadei Suediei după manelele de la Neversea
Sursa foto: Neversea / Facebook

Dacă n-ai fost atent, în weekend, la festivalul Neversea, un Dj internațional a dat play unei manele. Era vorba de melodia „Așa sunt zilele mele” de la Adrian Minune. Ei bine, momentul a stârnit ceva vâlvă, critici și laude. Dar dintre toți s-a remarcat Ambasada Suediei în România cu o postare pe Facebook.

Printre artiștii care au urcat pe scena Neversea pe 6 iulie s-a numărat și Dj-ul Salvatore Ganacci. El e suedez, de unde și implicare Ambasadei Suediei. Ai putea spune că după ce i-a electrizat pe cei din public cu ritmurile pieselor sale, el a încheiat îl cel mai tare stil posibil: cu o manea de la Adrian Minune. Și nu orice manea, ci una clasică.

Înainte să plece de pe scenă, Ganacci a spus că mai are o piesă pentru cei prezenți. Ba mai mult, a adăugat că e de la un artist român pe care îl apreciază foarte mult. În plus, el n-a mixat piesa, ci doar i-a dat play.

Cum a reacționa Ambasada Suediei după valul de ură la adresa manelelor, Neversea și, eventual, Ganacci

În timp ce lumea era ocupată să critice, să laude sau să fie indiferentă, momentul de la Neversea a fost cel mai bine rezumat de Ambasadă.

Așa sunt zilele mele,
Una bună,
Zece în care nu îi desconsider pe ceilalți în funcție de cine sunt, pe cine iubesc sau ce fel de muzică ascultă.
Ambasada Suediei din Bucureşti pe Facebook

Sigur că lumea nu a fost neapărat de acord cu abordarea asta. O româncă a spus: „Ce sa faca si suedezii, nu mai puteau de grija noastra, ca nu ne plac manelele. Le uram success sa le ia cu tot cu autori”.

Oricum, momentul pentru Neversea a fost unul excelent, că i-a asigurat un pic de notorietate și acolo unde nu avea. A fost un moment bun și pentru Adrian Minune. Iar modul în care s-au bucurat oamenii în timpul piesei arată că, până la urmă, suedezii n-au fost atât de departe de adevăr.