Manele la Neversea 2019: cum a reacționat publicul când din boxe s-a auzit Adrian Minune – VIDEO

Manele la Neversea 2019: cum a reacționat publicul când din boxe s-a auzit Adrian Minune - VIDEO

Neversea e cunoscut drept un festival de muzică electronică în care cei mai în vogă artiști ai lumii mixează sau cântă la malul mării, pe plaja din Constanța. Salvatore Ganacci e unul dintre DJ-ii prezenți sâmbătă seara la Neversea. El a reușit să lase publicul cu gura căscată.

Printre artiștii care s-au urcat pe scena Neversea sâmbătă s-a numărat și DJ-ul Salvatore Ganacci. După ce i-a electrizat pe cei din public cu ritmurile pieselor sale, extrem de cunoscute, artistul și-a luat fanii prin surprindere.

Chiar înainte să plece de pe scenă, Ganacci a spus că mai are o piesă pentru cei prezenți. Publicul a fost întrebat dacă vrea să mai asculte încă o melodie, iar răspunsul dat la unison a fost unul, evident, afirmativ.

A fost momentul când de pe scena Neversea au răsunat versurile piesei „Aşa sunt zilele mele“, interpretată de Adrian Minune.

Manele la Neversea: cum a primit publicul piesa lui Adrian Minune

Program Neversea 2019. Duminică, 7 iulie, intră în scenă Grasu XXL, The Motans și Sean Paul

DJ-ul Salvatore Ganacci a spus, înainte de încheierea recitalului, că vrea să mai pună o piesă de la unul dintre artiștii săi preferați. Așa s-a ajuns în situația în care din boxe a răsunat piesa „Aşa sunt zilele mele“ a lui Adrian Minune.

Publicul a reacționat imediat. Filmulețele postate pe internet arată că mai toată lumea știe versurile, iar publicul a izbucnit în urale. Momentul a fost primit extrem de bine de cei prezenți, iar toată lumea s-a distrat pe muzica manelistului Adrian Minune.

La finalul show-ului, artistul le-a mulțumit celor prezenți și a menționat numele lui Adrian Minune, în uralele celor prezenți. De remarcar că DJ-ul nu a mixat piesa lui Adrian Minune.

În boxe s-a auzit melodia originală, în aplauzele celor prezenți la malul mării, la festivalul Neversea.  Festivalul se încheie duminică, 7 iulie. Programul complet al Neversea și lista artiștilor care urcă pe scena festivalului de la malul mării pot fi văzute AICI.