20 aug. 2019 | 17:18

Posesorii de mașini Tesla, încântați de mașină și după 100.000 de kilometri

ACTUALITATE
Posesorii de mașini Tesla, încântați de mașină și după 100.000 de kilometri

Mașinile electrice sunt destul de impresionante, iar cei mai mulți dintre proprietari de mașini Tesla par să fie mulțumiți de achiziția făcută.

Atunci când îți cumperi o mașină nouă abia aștepți să vezi cum se va comporta pe termen lung. Uneori, lucrurile nu se desfășoară pe măsura așteptărilor și e posibil să fii dezamăgit în anumite situații. Pe de altă parte, există și extrema cealaltă, caz în care nu poți decât să te bucuri de alegerea ta.

Așa par să stea lucrurile și în ceea ce privește Tesla Model 3. Cei de la Electrek au vorbit cu proprietari ai modelului care au parcurs deja 100.000 de kilometri cu mașina lor. Concluziile acestora sunt, în cea mai mare parte, pozitive.

Compania a pus pe piață modelul acum doi ani, astfel că proprietarii nu au avut timp să facă extrem de mulți kilometri cu mașina.

Ce impresii au posesorii de mașini electrice Tesla

Unul dintre conducătorii care și-au rezervat un Model 3 chiar în ziua lansării, în martie 2016, spune că nu a avut probleme cu mașina, iar întreținerea acesteia este destul de ușoară. „Pot spune sincer că e primul vehicul pe care l-am cumpărat (dintre multe altele) pentru care nu am regretat că l-am cumpărat”, a menționat acesta.

Conducătorii de mașini Tesla sunt mulțumiți. Un alt șofer povestește că nici el nu a avut probleme majore cu mașina și spune că Model 3 este cea mai bună mașină pe care a condus-o. Menționează că mașina se plătește 100% singură și că e mult mai convenabil să-ți cumperi o Tesla Model 3 nouă decât un Mitsubishi Mirage la mâna a doua, de exemplu.

Per total, proprietarii de mașini electrice Tesla Model 3 spun că au făcut alegerea bună atunci când au decis să-și achiziționeze vehiculul, iar pragul de 100.000 de kilometri pare a fi un indicator destul de bun al calității.