Poliția din Dubai e deja în viitor și asta mulțumită noii mașini Tesla

Poliția din Dubai e deja în viitor și asta mulțumită noii mașini Tesla

Poliția din Dubai a decis să se remarce imediat după ce Elon Musk a prezentat Tesla Cybertruck, prima camionetă electrică a companiei. Iar polițiștii din Dubai au vrut să arate că sunt pregătiți pentru viitor.

Poliția din Dubai vrea să arate că dispune de foarte mulți bani. La fel ca ceilalți locuitori ai orașului. Polițiștii dețin o flotă impresionantă de mărci premium precum Bugatti, Aston Martin, Bentley și Porsche.

Iar pe această listă selectă vor să aducă și noul model prezentat de Elon Musk – Tesla Cybertruck.

Poliția din Dubai vrea noua mașină Tesla

Poliția din Dubai a ieșit pe net cu o fotografie în care apare noul model Tesla branduit cu însemnele autorității din Dubai. Sugerează, astfel, că ar vrea să devină client al Tesla.

Poliția din Dubai vrea Tesla

Din flota de autoturisme pe care Poliția din Dubai le are la dispoziție fac parte modele precum Bugatti Veyron, Aston Martin One-77, Bentley Continental GT,  trei hibride Porsche Panamera și două modele BMW i8s.

Pentru că Poliția din Dubai își poate permite orice. Cât despre noul model Tesla, care ar putea face parte în curând din flota Poliției din Dubai, Elon Musk susține că a primit deja peste 250.000 de precomenzi.

Modelul nu apare mai devreme de 2021, așa că Dubaiul mai are de așteptat. Camioneta electrică are un preț de pornire de 39.900 de dolari și o autonomie de 400 de kilometri, dar la aproape 70.000 de dolari, vine echipată și cu o autonomie dublă – de până la 800 de kilometri.

Tesla Cybertruck vine în trei versiuni. Versiunile cu unul și două motoare vor intra în producție la sfârșitul anului 2021. Tesla preconizează că producția versiunii tri motor, cea mai puternică, va începe mai târziu, la sfârșitul anului 2022.

Reacțiile au fost foarte controversate, în primul rând în ceea ce privește design-ul mașinii, care a stârnit o serie de glume și meme-uri pe internet. Unora le-a plăcut, altora mai puțin.

Teoretic, Tesla Cybertruck este una extrem de rezistentă. Este fabricată din oțel laminat la rece, iar geamurile sale sunt din sticlă blindată. Practic, ele s-au spart chiar în timpul prezentării. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI