Cum vrea Mercedes să te facă să-ți placă și mai mult mașina ta

Cum vrea Mercedes să te facă să-ți placă și mai mult mașina ta

Mercedes devine mai prietenoasă cu clienții și te va lăsa să-ți echipezi noua mașină cu mai multe funcții tehnologice, chiar și după ce ai achitat deja mașina. Nu mai trebuie să te hotărăști înainte de achiziție ce funcții vrei pe mașină.

Mercedes aduce, astfel, o veste bună pentru toți clienții din Europa. Evident, pentru cei care-și permit un Mercedes de ultimă generație nou, luat direct de la dealer.

Este vorba de funcții electronice suplimenatare pe cre le vei putea achiziționa prin intermediul aplicației Mercedes Me. Opțiunea va fi disponibilă doar la modelele din clasele A și B, dar și la SUV-urile din Clasa GLE.

Adică, te poți duce la dealer sau poți să comanzi mașina direct de pe internet, de pe site-ul oficial și alegi o versiune standard, ca să o iei mai ieftină. Ulterior, dacă faci rost de mai mulți bani și te hotărăști că ai nevoie de funcții precum sistem electronic de navigație, compatibilitate cu Android Auto sau Apple Car sau radio digital, le vei putea comanda chiar și după achiziție, oricând vrei.

Tot ce trebuie să faci este conectezi computerul de bord al mașinii Mercedes la rețea Wi-Fi și să accesezi Mercedes Me Store. După achiziția funcțiilor dorite, îți vor apărea în sistemul de infotainment.

Este o opțiune utilă pentru clienții care nu sunt siguri dacă au nevoie sau nu de acele funcții sau pentru cei care nu și le permit de prima dată. Altminteri, poți, evident, să achiziționezi o mașină deja echipată cu acele „suplimente” electronice.

LA CES 2019, compania germană a prezentat și noua versiune a lui Mercedes-Benz CLA. Noul CLA va fi disponibil abia din 2020, dar va fi echipat cu un nou sistem MBUX, cu funcție integrată de recunoaștere a vocii, precum și a mișcărilor pasagerilor pentru a pregăti ecranul touchscreen înainte de atingerea efectivă a display-ului. Se poate spune că mașina știe dinainte ce vrei, ca să nu-ți distragă atenția când conduci. În plus, noul Mercedes-Benz a anunțat și compatibilitatea sistemului media cu smartwatch-ul Garmin Vivoactive 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: