LG anunță cel mai ciudat aparat electrocasnic: nu e frigider sau automat de cumpărături

LG anunță cel mai ciudat aparat electrocasnic: nu e frigider sau automat de cumpărături

LG încearcă intrarea într-o nouă categorie de produse cu ajutorul unui mastodont ce pare să fie semnificativ mai mare decât un frigider cu două uși.

În cazul în care ai o afinitate pentru crescutul legumelor, dar spațiul pe care îl ai la dispoziție este limitat, LG îți propune o mini grădină in-door. Trendul acestor creații a început în urmă cu câțiva ani, iar câteva companii au deja un portofoliu serios de produse menite să te ajute să-ți faci o mini grădină în confortul căminului. Sud coreenii sunt însă optimiști că mai există loc pe această piață, iar că soluția pe care au gândit-o ei este cea mai prietenoasă.

Mai sunt doar câteva zile până la CES 2020, iar giganții din domeniul tehnologic au început deja să publice online câteva dintre produsele pe care speră că vor deveni populare în anul care va începe peste câteva zile. În cazul LG, prin ele se numără un automat de grădinărit în casă. Acesta este primul produs din această gamă al companiei.

Aparatul de dimensiuni generoase este modular și poate fi extins destul de mult, în funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție. În prima fază, va fi capabil să automatizeze creșterea de salată, rucola, busuioc și alte câteva plante. Prin intermediul unei aplicații de mobil vei putea monitoriza de la distanță întregul proces, în timp ce aparatul face toată munca.

Practic, va încerca să-și sincronizeze temperaturile și sistemul de iluminare LED cu alternanța zi/noapte de afară. Va asigura circulația aerului proaspăt și va oferi cantitatea perfectă de apă plantelor pe care le ai în grădină.

Singurul lucru pe care trebuie să-l facă utilizatorul este să planteze pachetele all-in-one de semințe. Acestea sunt all-in-one deoarece conțin atât semințele efective, cât și fertilizatorul și pământul de tip turbă. Aparatul în versiunea standard are loc pentru 24 de pachete de semințe. Un preț și o dată de lansare nu se cunosc încă, dar nu ar trebui să mai dureze mult până când vor fi făcute publice aceste informații.

Citește și: