Glume cu Ion Țiriac care îți arată că e ca tine: „Fără bodyguarzi. Doar miliardar”

Glume cu Ion Țiriac care îți arată că e ca tine: „Fără bodyguarzi. Doar miliardar”

Glume cu Ion Țiriac se fac mai rar, poate doar pe seama faptului că e bogat. Dar acum e o poză cu el care a dat meme deosebite.

Ion Țiriac a fost surprins la salonul auto din Geneva, la standul Mercedes, într-o ipostază de om simplu, de om pe care milioane de euro îl apasă ușor pe umeri. După cum poți vedea în imaginea de mai jos, Țiriac stă singur, pe-o oarecare canapea de duzină, și se odihnește, probabil, între atâtea planuri de ce mașini să-și mai cumpere. Desigur, astea sunt simple presupuneri. Poate că era la final de zi și atât.

Ion Tiriac salon auto

Lucian Mîndruță, pe Facebook, a numit această imagine „poza serii”. „Fara bodyguarzi, fara aghiotant. Doar miliardar”, a scris acesta. Probabil că ar ieși și de un tablou: Ion Țiriac la standul Mercedes. Oricum, nu tablourile ne interesează, ci ce glume au fost făcute pe seama imaginii. N-au fost numeroase, dar cele date sunt deosebite. Practic, miliardarul e parte din popor. E român adevărat în colajele de mai jos.

Meme cu Ion Țiriac să vezi că e ca tine, uneori

Imagine: Cătă Ierco
Imagine: Vlad Zavaleche
Imagine: Radu Anton
Imagine: Cristian Posea

În ceea ce privește miliardarul Ion Țiriac, publicația Forbes a realizat topul celor mai bogați oameni din lume, iar Țiriac nu lipsește.

Afaceristul român se află pe poziția 1.818 la nivel mondial, în urcare 49 de poziții față de anul precedent. Primele trei locuri sunt ocupate de Jeff Beszos (131 miliarde de dolari), Bill Gates (96,5 miliarde de dolari) și de Warren Buffett (82,5 miliarde de dolari).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: