Gadgetul mai ieftin de-o sută de lei care o să-ți schimbe internetul de-acasă

Gadgetul mai ieftin de-o sută de lei care o să-ți schimbe internetul de-acasă

Când vine vorba de rețelistică, există două lumi: gadgeturi scumpe și performante, gadgeturi cu preț bun de care ai nevoie și nu te sărăcesc. Așa e cel de-acum.

Tenda A9 N300 e un range extender care îți ajută rețeaua wireless de acasă. Oricât de bun ar fi un router wireless, și am văzut câteva excelente, se poate întâmpla să fie un colț în casă, o cameră, unde semnalul nu ajunge. Și atunci trebuie să extinzi un pic rețeaua, dar să ai și un cost de bun-simț.

Tenda A9 N300 e așa ceva. Pe dispozitiv ai un LED, să știi când funcționează, e compact și simplu de setat. Conectezi extenderul la priză, că așa e alimentat, apoi te conectezi la el și-l setezi. În cutie ai și un ghid să faci asta mai ușor. Dacă e ceva ce-au demonstrat produsele Tenda în ultimii ani e că pașii de setare pentru orice produs sunt simpli de urmat și, de multe ori, rezolvi cu aplicația pe care ți-o instalezi pe telefon.

Tenda N300-3071

Tenda A9 N300 funcționează în standardul pentru internetul wireless Wi-Fi 802.11 b/g/n și viteza e de până la 300 Mbps. Așa cum e cazul produselor de rețelistică, se prea poate să nu atingi o așa viteză, dar dacă ești interesat de viteze mari de download, probabil că te vei orienta spre ceva mai scump. Acest gadget e și pentru buget, și pentru eficiență să ai internet de streaming și browsing acolo unde semnalul nu ajunge sau e destul de deficitar.

Partea și mai bună e că dispozitivul e compatibil cu majoritatea routerelor wireless de pe piață. La ora publicării acestui articol, gadgetul acesta costă sub 100 de lei (chiar 70 de lei, dacă îl prinzi la promoție). De banii aceștia, își face treaba și scapi de bătăile de cap că-n bucătărie sau ultima cameră din apartament n-ai internet. Evident, pică foarte bine și într-o casă cu mai multe camere.

Tenda N300-3067

Citește și: