17 feb. 2019 | 17:50

Frozen 2 primește primul trailer și îți arată de ce nu-l vei rata

VIDEO ACTUALITATE

De cele mai multe ori, prințesele Disney trebuie să se mulțumească doar cu un singur lung metraj, dar având în vedere popularitatea primului Frozen, nu este o surpriză majoră că vom avea parte de o continuare.

Mai ales dacă ai fi interacționat cu copii mici în perioada lansării primul Frozen, ți-ai fi dat seama că vorbim de un fenomen cultural de proporții semnificative. De la coloana sonoră și până la povestea originală, lung metrajul respectiv de animație s-a distanțat un pic de rețeta clasică a prințeselor Disney, dar a creat suficient de multă empatie cu oameni de toate vârstele.

Au trecut deja șase ani de la lansarea primul Frozen, iar cei de la Disney au considerat că a venit momentul pentru o continuare intitulată simplu, Frozen 2. Momentan, avem doar un teaser trailer pentru animație și nu descifrăm foarte multe detalii despre povestea care va fi spusă, dar se anunță a fi spectaculos.

Având în vedere amploarea distribuției din prima peliculă, alegerea personajelor care se vor întoarce în continuare ne arată viziunea studioului american pentru viitorul film. În cele câteva minute de mai sus, îi putem vedea din nou pe Anna, Elsa, Kirstoff și Olaf. Câteva personaje noi vor fi de asemenea introduse, dar nu se cunosc detalii pe marginea acelui front. Sentimentul este însă că cele două surori vor face parte din aceeași echipă în Frozen 2, în contrast cu acțiunea din primul film.

Premiera Frozen 2 este programată pentru 22 noiembrie 2019, peste mai mult de jumătate de an. Ca urmare, până la lansare, vom mai avea parte de câteva clipuri, trailere și ”making-off-uri”. În privința aspectului financiar al ecuației, va fi interesant de văzut dacă se va apropia de succesului primului film din serie. Frozen din 2013 a avut un buget de aproximativ 150 de milioane de dolari și s-a reflectat în încasări de aproape 1,3 miliarde de dolari.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele