Când apare FIFA 20 pe PC, Xbox și Playstation. Liga 1 e marea surpriză

Când apare FIFA 20 pe PC, Xbox și Playstation. Liga 1 e marea surpriză

Nou joc FIFA 20 va apărea destul de curând, și vestea bună pentru fani e că nu va mai trebui să aștepte prea mult până la lansare.

Cei de la Electronic Arts (EA) au anunțar recent data lansării celui mai nou joc din seria FIFA, iar aceasta urmează să aibă loc chiar luna aceasta. Începând cu data de 27 septembrie, FIFA 20 va fi disponibil atât pe PlayStation, Xbox, cât și pe PC-ul tău.

Până una alta, poți vedea un scurt preview aici:

Jocul vine cu o serie de noi opțiuni despre care EA spune că îți vor oferi o experiență mai bună atunci când controlezi jucătorii: inteligența artificială îți va permite să faci asta într-un mot mult mai natural și realist.

Jocul va avea și un nou action mode, iar un trailer pentru asta este disponibil aici:

Potrivit zvonurilor de pe Reddit, fanii jocului ar putea primi înainte un demo, pe data de 12 septembrie și va veni cu o serie de 10 echipe disponibile, printre care Liverpool, Real Maddrid, Borussia Dortmund sau PSG.

Odată cu lansarea din 27 septembrie 2019 a FIFA 20, cei de la EA mențin tradiția. Cele două jocuri anterioare din serie au fost lansate pe 28 septembrie 2018 și 29 septembrie 2017.

FIFA 20 va include și Liga 1 din România

Fanii din România au fost întotdeauna dezamăgiți că niciun joc FIFA nu a conținut și divizia noastră. Asta se va schimba odată cu noul joc din serie, pentru că acesta ar urma să includă și Liga 1 din România. Cel puțin asta spun niște surse din cadrul Ligii Profesionale de Fotbal.

Astfel că, din această toamnă, gamerii români vor putea să joace cu echipele ce activează în sezonul 2019/2020 în Liga 1: CFR Cluj, FCSB, Craiova, Viitorul, Astra, Sepsi OSK, Poli Iaşi și multe altele. Acest lucru s-ar datora insistențelor lui Robert Pongracz, vicepreședintele LPF, care a miliatat pentru obținerea licenței pentru echipele din Liga 1.

Etichete: