HBO și Netflix vor să uiți de seriale și să votezi: ce mesaje au pentru România

HBO și Netflix vor să uiți de seriale și să votezi: ce mesaje au pentru România

Alegerile europarlamentare au loc astăzi, 26 mai, și mai multe companii au încercat să-i mobilizeze pe români la vot. Printre ele, Netflix și HBO.

Astăzi românii aleg care vor fi politicienii care îi vor reprezenta în cadrul Parlamentului European. Până acum, pentru alegerile europarlamentare, vorbim de o prezență record la vot în România.

La asta ar fi contribuit și anumite companii, persoane publice sau influenceri, care au îndemnat românii să meargă să-și exercite dreptul la vot. La fel au procedat și platformele de streaming Netflix și HBO. Ambele au postat pe rețelele sociale mesaje prin care să încurajeze cetățenii să iasă la vot.

Cum te îndeamnă Netflix și HBO să votezi la europarlamentare

Cu siguranță ai făcut și tu o sesiune de binging pe Netflix și ai observat că, după câteva episoade consecutive, te întreabă dacă încă te mai uiți. Netflix a folosit asta într-o postare de pe Instagram. Totul pentru a te încuraja pe tine să lași serialele pentru o zi și să mergi să votezi la alegerile europarlamentare.

„Să curgă cu ștampile”, menționează Netflix în postarea de pe rețeaua socială.

 

View this post on Instagram

 

Să curgă cu ștampile.

A post shared by Netflix Romania (@netflixro) on

De asemenea, HBO contribuie și ea la mobilizarea românilor la votul pentru alegerile europarlamentare. Cei de la HBO te îndeamnă să pui votul pe primul loc astăzi. „Orice altceva mai poate aștepta”, a menționat compania într-o postare pe Instagram. Prin asta, se referă inclusiv la filmele și serialele de pe platforma de streaming, care vor fi tot acolo și după alegeri.

 

View this post on Instagram

 

Orice altceva mai poate aștepta #hailavot!

A post shared by HBO Romania ? (@hboromania) on

Alegerile europarlamentare au loc astăzi, 26 mai. Urnele din secțiile de votare sunt deschise până la ora 21:00.