17 iul. 2019 | 10:01

eMAG golește depozitul: prețuri nebune la telefoane Samsung și Huawei

Ghidul cumpărătorului
eMAG golește depozitul: prețuri nebune la telefoane Samsung și Huawei

Samsung și Huawei, cele mai populare branduri de telefoane, au ajuns acum la ofertă. Sunt super modele cu super prețuri în campania eMAG. Am ales câteva pentru tine, să știi ce poți cumpăra.

eMAG promite, în actuala campanie de reduceri, o scădere a prețurilor de până la 50%. Campania se derulează între 16 și 18 iulie. Sunt aproape toate produsele pe care magazinul le are, de la telefoane Samsung și Huawei până la fashion și sport. Am ales câteva telefoane de la cele două companii.

Telefoane Samsung și Huawei pe care le iei la preț mult mai mic

Samsung Galaxy A70 a intrat cu un super preț. Are 128 GB spațiu de stocare, are 6 GB memorie RAM și abia recent a fost lansat pe piața din România. Unde mai pui că reducere e de 17%, deși n-are nici o lună de când e pe piață. E disponibil cu cel mai bun preț aici.

Huawei Mate 20 Pro încă e un telefon extrem de performant, deși a fost lansat în toamna lui 2018. Are 128 GB spațiu de stocare, trei camere foto și 6 GB memorie RAM. Iar reducere de acum e de 39%, adică cea mai bună pe care a avut-o telefonul vreodată. Îl cumperi de aici și mai rămâi și cu bani.

Nu putea lipsi un Galaxy S10 cu ale sale super camere foto și 128 GB spațiu de stocare, ca să ai unde să pui toate acele poze. Mai are și 8 GB memorie RAM, iar ecranul este extraordinar. Prinzi telefonul cu reducere de 22% la eMAG acum. Ai aici cel mai bun preț pentru acest Galaxy S10.

Dacă vrei ceva mai ieftin de la eMAG, am găsit un Mate 20 Lite de la Huawei. A fost introdus pe piață tot în toamna lui 2018, dar încă își face treaba. Are 64 GB spațiu de stocare, un ecran mare și 4 GB de memorie RAM. Îl prinzi la cel mai bun preț aici.

Un telefon bonus de la eMAG: Nokia cu cele mai multe camere foto

Reducerile eMAG au ajuns și la Nokia, nu doar la Samsung și Huawei. Din primăvară este pe piață un Nokia 9 Pureview cu cinci camere foto. Acesta se bate de la egal la egal cu cele mai bune telefoane din piață. Între timp, a ajuns și la un super preț.

Nokia 9 are 6 GB de memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare și fiecare cameră are 12 megapixeli. Cel mai bun preț îl aici aici.