Anunț important de la Digi RCS&RDS pentru cei care folosesc internet pe mobil. Ce beneficii au

Anunț important de la Digi RCS&RDS pentru cei care folosesc internet pe mobil. Ce beneficii au

Grupul Digi RCS&RDS vine cu vești bune pentru abonații de telefonie mobilă, mai ales în ceea ce privește conexiunea la internet.

Din 26 august, dacă ești abonat Digi Mobil 5G, beneficiezi de o serie de  avantaje suplimentare. Îți va fi astfel puțin mai ușor să folosești internetul de pe mobil.

Compania a majorat pragul pentru traficul la viteză normală în rețeaua 5G. Astfel, vei putea folosi datele mobile în rețeaua 5G de până la 80 GB/lună la viteză normală. Până acum, limita era de 50 GB/lună.

În plus, Grupul Digi RCS&RDS mai vine cu un avantaj, în ceea ce privește viteza. În cazul în care vei depăși pragul pentru traficul de date, vei putea continua să-ți folosești datele mobile, atât pentru download, cât și pentru uploat, la viteze mai mari. Viteza de download este acum de până la 256 Kbps în loc de 128 Kbps pentru download și 128 Kbps în loc de 64 Kbps pentru upload. Partea bună e că vei beneficia de această viteză indiferent de rețeaua pe care o folosești (3G, 4G sau 5G) și indiferent de tipul de abonament.

Cu ce alte noutăți mai vin cei de la Digi

O altă noutate se referă la extra-opțiunea de date mobile suplimentare. În cazul în care ai nevoie de mai multe date mobile, vei putea beneficia de 30 GB prin activarea extra-opțiunii de 2 euro, preț fără TVA. Vei avea până la 10 GB în rețeaua 3G și restul în 4G și/sau 5G de la Digi.

De asemenea, grupul Digi RCS&RDS continuă extinderea rețelei Digi Mobil 5G Smart și în alte orașe din țară. Astfel, ajunge și la Oradea, Constanța, Mamaia, Iași și Cluj Napoca. Au montat aici deja, în cursul lunilor iulie și august, stații de emisie. În cazul în care ești curios de acoperirea rețelei Digi Mobil 5G Smart în fiecare localitate, aceasta poate fi consultată pe site-ul digiromania.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: