Digi RCS RDS, Orange și Vodafone dau internet nelimitat, există însă o condiție. Cum poți beneficia și tu

Digi RCS RDS, Orange și Vodafone dau internet nelimitat, există însă o condiție. Cum poți beneficia și tu

Internet nelimitat de la Digi Mobil, Orange și Vodafone…cu o condiție. Ce trebuie să faci să suporți ca să poți beneficia și tu de internetul mobil nelimitat oferit de cele mai mari companii de telefonie care conduc piața din România în ceea ce privește numărul de abonați? Spațiun Economic European este compus acum din statele membre al UE.

Consumul de date în roaming în Spațiul Economic European este limitat în comformitate cu prevederile Art. 4 din Regulamentul cu numărul 2016/2286. În acest context, limita traficului de internet oferit de Orange, de exemplu, se aplică ținând cont inclusiv de bonusurile din oferta aleasă de client. De asemenea, bonusul este mai mare cu cât contractul este mai lung. Primșeti cu 50% mai mult trafic de internet, dacă alegi un contract de 12 sau 24 de luni.

Digi RCS RDS, Orange și Vodafone, internet mobil belimitat

Subliniem faptul că toate contractele se încheie la 12 luni, în funcție de dorințele clientului, dacă vrei doar abonament, de exemplu. Dacă iei și telefon, acesta se va încheia după 24 de luni.

Digi Mobil
Digi Mobil susține că netul este nelimitat în rețeaua 4G. După consumul celor 50 GB oferiți în 4G, viteza va scădea la 128 kbps pentru Downlooad și 64 kbps pentru upload. Avantajul Digi Mobil este că toți clienții dispun de o cantitate mare pe care nu prea ai cum să o consumi în 4G pe mobil.  La Digi Mobil, roaming-ul este taxa suplimentar, iar minutele naționale sunt incluse, dar nu și SMS-urile naționale.
Vitezele 4G pe Digi Mobil:
-Până la 100 Mbps la download ți 10 Mbps la upload în banda TDD-LTE pe 2600 MHz
-Până la 75 Mbps în download și 21 Mbps la upload în banda FDD-LTE pe 2100 MHz. Costul optim nelimitate este de 5 euro/lună, adică aproximativ 24 de lei, cel mai bun preț în raport calitate/beneficii.

Vodafone
Primul abonament cu internet nelimitat la Vodafone este de 14 euro, adică 67 de lei. La Vodafone, roaming-ul este inclus, dar fără pachet de date la 4G full și limita de 10 cu 10 Mbps. Oferta care vine la pachet cu prețul este:

-Nelimitat la minute și SMS-uri naționale și în roaming SEE
-600 de minute internaționale
-Nelimitat în aplicațiile de socialia media (Facebook, Instagram, WhatsApp,ect)
-Internet nelimitat în 4G cu o steluță importantă, anume viteza de până la 10 Mbps la download șu upload.Volumul de date nu este specificat.

Internet nelimitat.Care sunt condițiile
Internet nelimitat.Care sunt condițiile

Activarea bonusului de internet nelimitat

-Activezi online opțiunea Internet PrePay Nelimitat de 10 euro credit pe 15 noiembrie. Vei primi bonus trafic nelimitat pentru 30 zile.
-În a doua lună (30 de zile calendaristice), la 15 decembrie, dacă ai 10 euro credit în cont, se activează automat opțiunea Internet PrePay -Nelimitat de 10 euro credit. Vei primi 6 GB trafic din opțiunea activată, valabil 30 zile; la fel și în luna a treia.
-În a patra lună (30 de zile calendaristice), la 15 martie, dacă ai 10 euro credit în cont, se activează automat opțiunea Internet PrePay -Nelimitat de 10 euro credit. Vei primi din nou bonus trafic nelimitat de internet timp de 30 zile.

Citește și: