De ce nu poți vedea anumite postări în Facebook Messenger și apare mesajul atașare indisponibilă

De ce nu poți vedea anumite postări în Facebook Messenger și apare mesajul atașare indisponibilă

De-a lungul anilor, este posibil să fi primit un atașament pe Messenger pe care să nu-l poți vedea. De cele mai multe ori, este vorba de conținut foto sau video. Atunci, mesajul de eroare este asociat conținutului multimedia, dar nu neapărat.

Un lucru este însă sigur, nu tot ce vezi pe Facebook sau Messenger poate fi partajat mai departe în condiții optime. Sunt mai multe detalii pe care trebuie să le ai în vedere dacă vrei să eviți afișarea mesajului Atașare Indisponibilă sau Attachment Unavailable în 2019, iar răspunsurile sunt mai jos.

messenger unavailable

În traducere liberă, mesajul poate însemna unul dintre mai multe scenarii. Poate fi o notificare pentru faptul că ceea ce ai în fața ochilor nu mai există pe Facebook, în acest moment. În plus, s-ar putea să nu fii prieten cu creatorul original al postării pe care ai primit-o, iar setările de securitate pentru postarea respectivă sunt limitate doar la prieteni.

Dacă acel clip sau poză nu mai există în mod autentic pe Facebook, nu ai nicio soluție decât să te acomodezi cu ideea. Dacă este în continuare pe rețeaua socială, pentru a o accesa trebuie să fii prieten cu cel care a postat-o primul.

Ca o referință interesantă, setarea de securitate a unei postări poate fi modificată retroactiv. Asta înseamnă că cineva poate transforma oricând o postare pentru prieteni într-o postare publică și înapoi.

Ca să nu superi pe nimeni atunci când trimiți o postare unui prieten, ca să fii sigur că o primește, realizează o captură de ecran cu ceea ce te interesează. Eventual, uită-te în colțul din stanga sus, lângă oră, pentru a vedea securitatea actuală. Dacă este un glob pământesc, postarea este publică, fără filtre, pentru oricine. Dacă sunt două figuri micuțe de culoare gri, poatare e destinată exclusiv prietenilor. Tot acolo faci click pentru a schimba acest detaliu.