Tombola Dacia pe care n-o poți rata: cum câștigi mașina pe care ți-o dorești

Tombola Dacia pe care n-o poți rata: cum câștigi mașina pe care ți-o dorești

Dacia a pregătit o tombolă prin care ai șansa să câștigi mașina pe care ți-o dorești. Ofertele sunt valabile prin programul Rabla.

Dacă un mai ai răbdare până când se dă startul programului Rabla, poți profita de tombola de la Dacia și să câștigi deja un autoturism.

Tot ce trebuie să faci este să te prezinți în perioada 1 – 13 aprilie în orice showroom al companiei, comanzi modelul preferat și îl poți câștiga prin tragere la sorți. Adică, trebuie să fii hotărât să-ți schimbi mașina veche cu una nouă, prin programul Rabla inițiat de Guvern. Te poți înscrie în tombolă doar dacă dai comanda unei mașini.

Formularul de înscriere este disponibil și AICI.

De asemenea, ai șansa să te numeri printre câștigătorii unuia dintre cele 1.000 de contracte de Asistență Rutieră Dacia Assistance Revolving pe un an, valabilă atât în România, cât și în Europa (vezi AICI lista cu țările în care e valabilă).

Ofertele sunt valabile doar prin programul Rabla și ai de ales dintre următoarele modele:

  • Duster Essential TCe 130 GPF: de la 12.500 de euro (cu TVA inclusă)
  • Logan seria limitată Plus SCe 73: de la 6.990 de euro (cu TVA)
  • Sandero Ambiance TCe 90: de la 7.590 de euro (cu TVA)
  • Sandero seria limitată Plus SCe 73: de la 7.230 de euro (cu TVA)
  • Dacia Dokker Ambiance Blue dCi 75: de la 11.180 de euro (cu TVA)
  • Logan MCV seria limitată Plus SCe73: de la 8.030 de euro (cu TVA)
  • Dacia Lodgy Ambiance Blue dCi 95 cu șapte locuri: de la 12.330 de euro (cu TVA)

Aceste oferte sunt valabile doar pentru persoanele fizice, fără valoare contractuală prin programul Rabla derulat de Administrația Fondului pentru Mediu. Sunt valabile doar până pe 13 aprilie.

Compania menționează că prețul ofertei este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare de 6.500 de lei, calculate în euro (la 4,74 lei. Pentru echipamente, accesorii și dotări suplimentare, trebuie să plătești în plus.

Sursa: dacia