Dacia Logan la preț de pomană: ANAF a anunțat licitația

Dacia Logan la preț de pomană: ANAF a anunțat licitația

Dacia Logan e una dintre cele mai ieftine mașini ale producătorului local. O licitație ANAF îți arată însă cât de jos poate ajunge prețul. Dacă ești interesat, o poți prinde până la finalul lunii.

Agenția Națioanlă de Administrare Fiscală organizează regulat licitații în cadrul cărora vinde diverse produse. Cele mai vânate sunt mașinile cu preț extraordinar de mic. În acest sens, poate te interesează o Dacia Logan aproape la fel de costisitoare ca țigările pe-o lună.

Dacia Logan la preț de dumping la ANAF

AJFP Teleorman a anunțat că, în data de 22 august 2019, la ora 11, în Alexandria, scoate la vânzare două mașini marca Dacia Logan. Cea din poza de mai jos are un preț de evaluare de 674 lei (exclusiv TVA) și e la a treia licitație.

Dacia Logan licitatie ANAF

Cea de-a doua e ceva mai scumpă, de unde poți deduce și că starea în care se prezintă e mai bună. Această Dacia Logan, cu numărul TR 17 KIS, are un preț de evaluare al licitației de 4.120 lei (exclusiv TVA). E tot la a treia licitație. Dacă ești cumva interesat de ce propune ANAF, poți vedea aici mai multe detalii ca să știi ce trebuie să faci ca să cumperi.

Dacia Logan licitatie ANAF Teleorman

Ce poți face cu un Logan atât de ieftin?

În caz că ai o Dacia Logan pe-acasă sau cumperi una de la ANAF, ai putea-o face mașină electrică. Nu e chiar ieftin procedeul, dar este un demers cel puțin interesant.

Marc Areny e un francez care a transformat o Dacia Logan într-o mașină electrică. În 20014, el a folosit ca „material” de bază un Logan din 2005. L-a costat 13.000 de euro și a obținut un autoturism eco.

În 2019, a finisat acel prototip și-a ajuns să dezvolte o afacere în jurul transformării mașinilor clasice într-unele electrice. Mai mult, mașina e alimentată chiar la rezervor, acolo unde până acum băgai benzină sau motorină. În prezent, poate face conversia cu circa 15.000 de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI