Dacă folosești WhatsApp, trebuie să știi de aceste schimbări deja active

Dacă folosești WhatsApp, trebuie să știi de aceste schimbări deja active

WhatsApp actualizează destul de des aplicația, dar nu mereu cu schimbări semnificative. Acum e însă cazul pentru modificări care să-ți fie utile. Deocamdată, a debutat pe iPhone.

Dacă ai iPhone, cel mai probabil ai primit deja notificare pentru o actualizare a WhatsApp. Dacă nu, ai opțiunea de-a actualiza în App Store. În ceea ce privește schimbările aduse de noua versiune, cea mai importantă e că poți gestiona mai bine apelurile telefonice.

În cazul unui apel clasic, pe numărul de telefon, e deja banal să pui pe hold pe cineva sau să răspunzi la un apel în timp ce ești deja într-o conversație. Dar pe WhatsApp nu se putea așa ceva, până acum. Astfel, vei putea pune diverse conversații în așteptare, cum ai face cu un apel de voce obișnuit, și vei putea schimba între conversații.

Schimbări de la WhatsApp și pentru grupuri

Rețelele sociale și serviciile de chat ca WhatsApp au venit cu o mare bătaie de cap: grupurile. În unele vrei să fii, în altele ești băgat cu forța. Din fericire, se schimbă asta acum cel puțin în aplicația de mesagerie.

Odată cu noua aplicație, vei putea controla cine te poate adăuga în grupuri de WhatsApp. Configurarea o poți face în Settings – Account – Privacy – Groups. Dacă ții la intimitatea ta, cel mai bine ar fi să nu te adauge nimeni în grupuri și intri tu când vrei. Oricum, așa poți evita să fii „târât” în grupuri în care n-ai vrea să fii.

Pe lista de noutăți mai apare și îmbunătățirea modului în care vezi lista de conversații și ce mesaje ai primit. O veste și mai bună e pentru utilizatorii cu probleme de vedere care vor putea

Alte îmbunătăţiri vizează lista de conversaţii afişată în interfaţa WhatsApp şi ar trebui să ajute inspectarea mai rapidă a mesajelor primite.

Actualizarea pentru Android încă nu-i disponibilă. Ar trebui să fie lansată în următoarea perioadă.

Citește și:
Sursa: TechRadar