15 mai 2019 | 08:47

Creatorii Game of Thrones, responsabili de Star Wars: oficialii Disney au făcut anunțul

ACTUALITATE
Creatorii Game of Thrones, responsabili de Star Wars: oficialii Disney au făcut anunțul

Existau de mult timp zvonuri legate de implicarea creatorilor Game of Thrones în universul Star Wars, dar tocmai au fost confirmate oficial.

După cele opt sezoane de Game of Thrones, a devenit evident pentru toată lumea că David Benioff și D.B. Weiss se descurcă foarte bine cu producții al căror buget este astronomic. Având în vedere că, în mare parte, show-ul se bazează pe scenariile lor și ideile lui George R.R. Martin, nici la capitolul imaginiție nu o duc foarte rău.

Ca urmare, era doar o chestiune de timp până când să fie luați în vizor de către cei de la Disney pentru un nou Star Wars. După lansarea filmului The Rise of Skywalker, actuala trilogie se va încheia, iar Benioff și Weiss își pot dovedi talentul creativ punând bazele unei povești complet noi.

Prima parte din noua trilogie Star Wars va ajunge pe ecrane în 2022. Producția va cădea tot în sarcina celor de la Disney, care au cumpărat în urmă cu aproximativ șatep ani toate drepturile aferente acestei francize de la George Lucas. Anunțul legat de implicarea creatorilor Game of Thrones în proiect a fost făcut de CEO-ul Disney, Bob Iger, în cadrul conferinței anuale Upfronts.

Momentan, nu se știe dacă implicarea celor doi va fi doar la nivelul scenariului sau vor ocupa și poziția de regizor în proiect. În plus, este important de reținut că nu vor fi responsabili de întreaga trilogie, ci doar de primul film, care va ajunge în cinematografe peste trei ani. ”Trei ani este cantitatea corectă de timp ca să respirăm și să ne resetăm, dar să ne și încărcăm pentru lansarea următorului film. Am făcut o înțelegere cu Benioff și Weiss, iar următorul film va fi al lor.”, a declarat Bob Iger.

Noua trilogie Star Wars va fi formată de trei filme ce urmează să fie lansate în 2022, 2024 și 2026. Momentan, nu se cunosc niciun fel de detalii legate de poveste și distribuție.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele