Ce spune despre tine faptul că te afli la volanul unui Audi

Ce spune despre tine faptul că te afli la volanul unui Audi

Mașinile Audi sunt foarte populare, însă un sondaj recent arată că șoferii acestora nu sunt neapărat cei mai apreciați oameni din trafic.

Când vine vorba de branduri de mașini, cei mai mulți participanți la trafic au prejudecăți. De cele mai multe ori, oamenii au tendința să pună etichete șoferilor în funcție de mașina pe care o conduc, fie ea o Dacia Logan, un BMW sau o Tesla.

Pentru a-și da seama care sunt șoferii care cauzează cele mai multe probleme pe șosele, cei de la Van Monster din Marea Britanie au realizat un sondaj în care le cereau șoferilor să recunoască, în mod anonim, toate lucrurile pe care le fac în trafic.

De asemenea, aceștia trebuiau să menționeze și mașina pe care o conduc. Eșantionul a fost alcătuit din 2.000 de șoferi din Marea Britanie care și-au recunoscut greșelile pe care le fac.

Ce fac șoferii de Audi în trafic

Conform sondajului, șoferii mașinilor producătorului german ar încălca cele mai multe legi în trafic. În urma răspunsurilor, conducătorii de Audi au fost desemnați drept cei mai predispuși să cauzeze probleme, în cazul a 17 „infracțiuni” din cele 33 enunțate.

De exemplu, 32,4% dintre șoferii chestionați care au recunoscut că obișnuiesc să ocupe două locuri de parcare atunci când își parchează mașina au fost conducători ai brandului Audi.

Printre acestea se numără și „titlul” de cei mai predispuși șoferi să: să dea cu spatele într-o altă mașină în parcare (18,6%), să țipe la alți șoferi (52,4%) sau să se dea jos din mașină să se certe cu participanții la trafic (15,2%).

De asemenea, rezultatele sondajului arată că șoferii de Audi ar fi și cei mai nesinceri. Astfel, 40% dintre șoferii care au admis că mai degrabă au plecat de la locul accidentului atunci când au lovit o altă mașină decât să-și recunoască greșeala au fost posesori de vehicule ale producătorului german.

Citește și:
Etichete: