Cât de agresiv este John Wick 3: colajul cu cele 164 de decese îți răspunde la întrebare

Cât de agresiv este John Wick 3: colajul cu cele 164 de decese îți răspunde la întrebare

John Wick 3 este unul dintre cele mai îndrăgite filme din serie, iar o parte din farmecul peliculei se datorează gradului absurd de violență. Ca urmare, nu este o surpriză că cineva a făcut un colaj cu toate crimele din film.

John Wick este una dintre francizele mai recente din industria filmului, dar se numără deja printre unele dintre cele mai populare. Niciodată nu a fost reprodusă pe marele ecran, într-o manieră mai interesantă și sofisticată, lumea asasinilor plătiți.

Keanu Reeves joacă impecabil în John Wick, iar faptul că își face de unul singur multe dintre cascadorii adaugă mult la experiența vizuală. Pe de altă parte, dacă te uiți seria de filme doar pentru scenele de acțiune brutală, nu vei fi dezamăgit. Doar în ultimul film au murit 164 de persoane.

Pentru a te ajuta să înțelegi mai bine cum au funcționat lucrurile în John Wick: Chapter 3 – Parabellum, cei de la Screen Rant au creat colajul de mai jos. În doar două minute, îți sunt puse la dispoziție toate momentele în care moare cineva în film. Sunt mulți, iar dacă ai o sensibilitate la violența vizuală, fie ea și în contextul unui film, acest scurt metraj s-ar putea să nu fie pentru tine. Unii sunt de părere că John Wick 3 este cel mai violent din trilogie, iar acest clip crează un argument importantă în direcția respectivă.

Au fost mai multe personaje cu o afinitate pentru omorât în John Wick, dar personajul interpretat de Keanu Reeves continuă să fie în fruntea clasamentului când vine vorba de numărul de victime înregistrate. În clipul de mai jos, poți vedea numărătoarea exactă a deceselor din film. Odată cu fiecare împușcătură sau lovitură de cuțit, când cineva moare, crește numărul din colțul ecranului. Fără să-ți dai seama, în doar câteva minute, vei fi văzut 164 de personaje care și-au pierdut viața într-un film, de dragul divertismentului.

 

Citește și: