Camera de hotel care costă doar un dolar, dar în care n-ai vrea să stai

Camera de hotel care costă doar un dolar, dar în care n-ai vrea să stai

Sunt convins că atunci când călătorești în vacanțe, prețul cazării de interesează extrem de mult. Fie că alegi un hotel sau mergi pe varianta Airbnb, te uiți după ce e a mai ieftin. Ei bine, un hotel scoate la închiriere camere la prețul de un dolar. Dar ar trebui să te gândești de două ori înainte de a accepta super oferta.

Un hotel din Japonia are o strategie de business interesantă. Sau chiar ciudată, ar spune unii. Hotelul, condus de un tânăr de 27 de ani, scoate camere la închiriat la prețul de doar un dolar pe noapte. Sună bine, nu-i așa? Dar stai să afli ce e la mijloc.

Pentru că nicio ofertă de felul ăsta nu vine așa, doar din generozitatea hotelierilor. Iar camera arată cam așa:

Ce trebuie să faci ca să te cazezi cu un dolar pe noapte

Ca să te cazezi cu un dolar pe noapte trebuie să transmiți non-stop șederea ta acolo, în sistem live streaming. Da, ai citit bine. Ca un fel de Big Brother, dacă-ți mai aduci aminte formatul emisiunii. Oferta e valabilă doar pentru camera cu numărul 8, cea pe care ai văzut-o în poza de mai sus.

Cine e de acord și nu are inhibiții, își poate transmite live șederea la respectivul hotel și beneficiază de oferta prin care o noapte de cazare costă doar un dolar. Ca să atragă cu această ofertă, proprietarul hotelului susține că transmisia este doar video, nu și audio. Astfel, conversațiile private ale celor care se cazează acolo nu vor fi auzite de toată lumea. Dar ceea ce fac, da.

Vizitatorilor li se permite să stingă luminile, iar în baie nu sunt montate camere video. Proprietarul care a avut această idee susține că există interes. Mai ales că, spune el, în aceste vremuri multora nu le mai pasă atât de mult dacă sunt sau nu expuși.