18 aug. 2019 | 08:12

Blair Witch Project continuă cu un joc video, iar acest trailer este terifiant

VIDEO ACTUALITATE

Blair Witch Project este un horror clasic din 1999 care a stârnit o serie de continuări, iar peste câteva săptămâni, intriga peliculei se va reflecta într-un joc video memorabil.

În funcție de afinitatea ta pentru genul suspans horror, Blair Witch Project s-ar putea să fie unul dintre filmele care ți-a marcat adolescența sau tinerețea. La momentul lansări, a fost revoluționar din foarte multe puncte de vedere. A fost primul film din categoria ”found footage” (înregistrări găsite). Aproape că ai fi crezut că este un documentar, dar dacă nu ar fi fost acest film, poate nu ar fi existat Paranormal Activity, They`re Watching și multe alte filme din genul horror.

Acum, Blair Witch se pregătește să facă tranziția într-un nou mediu. Atmosfera terifiană a filmului va fi transpusă într-un joc video dezvoltat de Bloober Team. Există deja câteva trailere și clipuri de gameplay din jocul cu același nume, dar un nou teaser la rezoluție 4K îți arată în detaliu pădurea în care se va desfășura cea mai mare parte a acțiunii jocului.

Povestea din jocul video se desfășoară în 1996, cu trei ani înainte de evenimentele din Blair Witch Project. Intriga este declanșată de dispariția unui băiat în pădurea Black Hills, din apropierea localității Burkittsville, Maryland, în Statele Unite ale Americii. Ca jucător, vei intra în pielea lui Ellis, un fost ofițer de poliție, cu un trecut tumultos, care se alătură efortului de căutare. În aparență, este vorba de o investigație obișnuită, dar după un punct, totul iar o turnură ciudată, un coșmar fără sfârșit în care ești nevoit să-ți confrunți fricile și Blair Witch, o forță misterioasă care bântuie pădurea.

Ca un scurt istoric al francizei, primul Blair Witch Project a apărut în 1999, cu povestea a trei creatori de documentar care s-au pierdut în pădure și sunt nevoiți să interacționeze cu forțe malefice. În 2000, a urmat Book of Shadows: Blair Witch 2, un film de format tradițional care a analizat evenimentele din primul lung metraj. Franciza a continuat în 2016 cu The Woods: Blair Witch, iar pe 30 august se va lansa jocul video.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele