Cum arată și când se lansează modul battle royale pentru Battlefield V

Cum arată și când se lansează modul battle royale pentru Battlefield V

Dacă ți-ai luat Battlefield V pentru battle royale atunci așteptarea a luat final. Firestorm este gata de lansare.

Electronic Arts a anunțat că Battlefield V va avea un mod de battle royale, dar a ales să nu-l implementeze la lansarea jocului, în toamnă 2018, ci câteva luni mai târziu.

Acest mod de joc se numește Firestorm și a fost dezvoltat de Criterion, în colaborare cu DICE (dezvoltatorul jocului) și este un battle royale adaptat universiului Battlefield. Așadar, în Firestorm vor putea juca un maximum de 64 de jucători, împărțiți în echipe de patru persoane. Echipa care rămâne în picioare este declarată câștigătoare.

Cei de la EA spun că acesta este cea mai mare hartă creată vreodată pentru un joc al seriei Battlefield, iar în stilul clasic genului, harta este cuprinsă de un cerc de foc, care se va micşora treptat.

Firestorm este adaptarea battle royal-ului la universul Battlefield

Firestorm beneficiază de elementele clasice ale unui joc Battlefield: multitudinea de vehicule ce vor putea fi pilotate de jucători, obiective similare celor din modul Conquest (îndeplinirea lor este să fie răsplătită cu echipament mai bun), dar și posibilitatea de a distruge mediul înconjurător.

În trailer vezi că poți utiliza mai multe vehicule, chiar și avioane, cum te lupți cu ce ai și cum că nu trebuie să te oprești niciodată pentru că riști să fii înghițit de cercul de foc.

PUBG a început nebunia cu genul de battle royale, Fortnite a dus-o la cote ridicate, iar acum toate jocurile mari de profil au acest gen de joc. Red Dead 2 Online a introdus un mod de battle royale, inspirat de Fortnite și PUBG.

Call of Duty Black Ops 4 a venit și el cu un mod de battle royale, iar Apex Legends este cel mai nou joc de acest gen care să facă furori.

În doar o lună de la lansare, Apex Legends, un titlu tot al EA, a reușit să obțină 50 de milioane de jucători. Să vedem dacă reușește să-și păstreze popularitatea. Firestorm va fi disponibil începând cu 25 martie 2019. Poți juca Battlefield V pe PlayStation 4, Xbox One şi PC.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: