Telekom scumpește abonamentele: de când o să plătești mai mult, chiar dublu

Telekom scumpește abonamentele: de când o să plătești mai mult, chiar dublu

Până avem o confirmare oficială că Telekom se vinde sau nu, operatorul mărește prețul abonamentelor. Astfel, unele dintre ele se dublează, altele vor fi mai scumpe cu câțiva euro. Mai jos ai o listă cu tarifele.

La final de august, Telekom le-a transmis clienților că modifică tarifele. Astfel, sunt afectate toate segmentele de servicii pe care operatorul le oferă. Noile tarife vor fi active din octombrie 2019, iar unele dintre noile prețuri s-ar putea să te facă să vrezi să alegi concurența.

Telekom mărește prețul tuturor abonamentelor

Telekom mărește semnificativ preţurile serviciilor furnizate. Sunt cazuri în care abonamentul se dublează, trecând de la cinci euro pe lună la 10 euro (pachetul TV L). Majorarea preţurilor se va aplica atât serviciilor prin cablu, cât şi serviciilor DTH (satelit). Mai jos ai o detaliere a acestora:

  • Telekom pachet de televiziune TV M – preţ nou 7 euro
  • pachet de televiziune TV L – preţ nou 10 euro
  • pachet de internet şi telefonie fixă – NET L + Voce 0 – preţ nou 8 euro
  • pachet de televiziune + internet – TV M + NET L – preţ nou 13 euro
  • pachet de televiziune + telefonie fixă – TV L + Voce N+ – preţ nou 15 euro
  • pachet de televiziune + internet – TV L + NET L – preţ nou 17 euro
  • Telekom pachet de televiziune + internet – TV L + NET L + Voce – preţ nou 17 euro

„Pentru a continua să va oferim servicii şi produse cât mai simple şi de calitate, precum şi pentru a asigura viabilitate economică a serviciilor furnizate, vom modifica preţurile serviciilor de comunicaţii de care beneficiaţi în bază contractului. […] Dacă nu eşti de acord cu modificările de mai sus, ai dreptul de a denunţa unilateral contractul în termen de maxim 30 de zile de la data primirii prezentei notificări, fără plata vreunor despăgubiri. Denunţarea unilaterală a contractului se poate face prin notificare scrisă.”
Andreas Elsner, director executiv comercial pe sectorul rezidenţial la Telekom România, într-un mail transmis abonaților

Prima dată când Telekom a mărit tarifele în 2019 a fost în aprilie. Atunci, prețul Telekom pentru fiecare serviciu fix (voce fixă, internet, TV) și pentru fiecare abonament mobil, pentru clienții rezidențiali, a fost majorat cu 0,42 euro, TVA inclus, (0,35 euro, fără TVA), adică aproximativ doi lei. Totodată, în noiembrie 2018, preţul pachetului TV L a fost mărit cu 1,43 euro.

Pe scurt, în mai puțin de un an, Telekom a mărit de trei ori tarifele, pentru toate serviciile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Adevărul