Trei alternative la AirPower care-ți încarcă telefonul, ceasul și căștile

Trei alternative la AirPower care-ți încarcă telefonul, ceasul și căștile

Apple a ucis AirPower, dar asta nu înseamnă că nu poți avea un încărcător care să-ți încarce telefonul, ceasul și căștile.

Apple a anunțat într-o vineri că renunță la AirPower, un încărcător wireless pe care-l anunțaseră încă din 2017, pentru că produsul nu îndeplinea standardele de calitate înaltă ale companiei. Sigur! Oricum, dacă voiai să-ți iei un asemenea încărcător află că ai alternative. Au fost alții capabili să facă același tip de produs și nici nu trebuie să aștepți, ci le poți cumpăra chiar acum.

Aceste alternative la AirPower sunt similare cu produsul Apple, dar nu au o funcționalitate pe care Apple o voia: aceea ca produsele să comunice între ele și să vezi pe iPhone nivelul bateriei ceasului, de exemplu. Măcar aceste produse există și îți pot încarcă dispozitivele simultan.

Cele trei alternative la Airpower

SliceCharge 2 Wireless Charging Mat este un încărcător Qi ce-ți poate încărca în același timp telefonul, ceasul și căștile AirPods. Are o putere de încărcare de 30 wați și-ți poate încărca la 7,5 wați iPhone-ul Xr, Xs, Xs Max, la 10 wați Samsung Galaxy S7/S8/S9 și ceasul Apple Watch la 3 wați. De fapt, poți să-ți încarci, dacă vrei, telefonul Apple și un Samsung în același timp.

Acesta este realizat de HardCider Labs și este disponibil pentru achiziție în două culori: alb și albastru. Costul este de 60 de dolari și producătorul livrează în Europa.

Nomad Base Station – Apple Watch Edition te costă mai mult, 140 de dolari, și face același lucru ca și încărcătorul de mai sus. Diferența este că acesta are un aspect mai premium (acoperit cu piele) și are un sistem de LED-uri care-ți indică când dispozitivele tale s-au încărcat la maximum. Din păcate, dacă-l comanzi acum va trebui să aștepți până după 15 mai ca să ajungă la tine.

 

Belkin PowerHouse Charge Dock nu este la fel de bun bun ca primele două deoarece poate încărca, în același timp, doar telefonul și ceasul. Cei de la Belkin spun că încărcătorul este compatibil cu toate generațiile de Apple Watch și cu toate modelele de iPhone după iPhone 6 și 6 Plus. Încărcătorul îți încarcă wireless doar ceasul, telefonul fiind încărcat printr-un port lightning. Este disponibil în alb și negru și costă 100 de dolari.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: