Programul care te scapă de bătăile de cap cu fișiere PDF

Programul care te scapă de bătăile de cap cu fișiere PDF
Teodora Tudosie
Teodora Tudosie
17:06 25.09.2019

Pentru cei care sunt nevoiți să lucreze în fiecare zi cu documente PDF, ABBYY FineReader 15 ar putea fi cel mai util instrument.

Gestionarea documentelor poate fi o adevărată provocare, mai ales atunci când trebuie să te descurci cu o cantitate foarte mare de fișiere. E adevărat, digitalizarea documentelor a făcut situația mai ușoară, însă volumul acestora pare să fie într-o continuă creștere. De altfel, numărul de PDF-uri deschise în ultimii doi ani a crescut cu 300%, potrivit unor date de la PDF Asssociation. De asemenea, IDC spune că angajații își petrec 80% din timp lucrând cu documente și pierd cam două ore pe săptămână în căutarea acestora.

Nevoia unei gestionări mai ușoare a documentelor este destul de mare. Pentru asta, ABBYY FineReader 15 vine în ajutorul tău, pentru a pierde mai puțin timp la birou.

În esență, FineReader este un instrument care face lucrul cu orice tip de PDF mult mai ușor și mai eficient. Prima versiune a software-ului a fost lansată în 1993 și a ajuns acum la versiunea cu numărul 15.

Am participat la un eveniment de prezentare al software-ului și am rămas destul de plăcut impresionată de ce poate să facă.

Ce aduce nou ABBYY FineReader 15

Una dintre cele mai impresionante caracteristici ale instrumentului o reprezintă posiblitatea editării unui document PDF scanat. Astfel, cu ajutorul programului, poți edita fișiere PDF la fel de ușor ca pe cele din Microsoft Word. Poți, de exemplu, adăuga, șterge sau edita partea de text dintr-un document sau chiar modifica complet layout-ul paginii, cu doar câteva click-uri.

Pe de altă parte, FineReader 15 poate transforma instant o fotografie cu un document într-un fișier editabil. Chiar și în cazul unei fotografii de calitate mai proastă, FineReader a reușit să transforme tabelul din documentul fotografiat într-un fișier pe care îl poți edita.

În plus, poți compara fișiere mult mai ușor. Trebuie doar să încarci cele două fișiere pe care vrei să le compari, iar ABBYY FineReader 15 îți va arăta exact toate modificările făcute în cea de-a doua versiune. Funcționează și cu diferite tipuri de documente. Astfel, poți compara un fișier PDF cu document Word.

Sergii Ostryanko, business development manager ABBYY Eastern Europe, a dat și un exemplu în care această funcție ar fi utilă: în momentul în care semnezi un document, îl trimiți să-l semneze și cealaltă persoană și vrei să verifici dacă aceasta a făcut vreo modificare în document înainte să-l semneze.

Licența standard costă 199 de euro, iar versiunea corporate are prețul de 299 euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: